K1 i Boks

Brat protiv brata: Jake i Logan Paul spremni se međusobno boriti u ‘najvećoj PPV priredbi ikad‘

Jake i Logan Paul

 Screenshot (youtube, Impaulsive, Logan Paul))
Kažu da se roditelji protive tome

Voljeli ga ili ne, Jake Paul nije uobičajeni 25-godišnjak. Taj čovjek već otprilike dvije godine puni naslovnice brojnih renomiranih borilačkih portala, a osim toga, zarađuje više nego bilo koji UFC borac trenutno.

Međutim, nije to slučajno. Jake Paul je očito za slavu i novac spreman učiniti sve, pa tako i zabiti boksačku rukavicu vlastitom bratu u lice. Da, dobro ste pročitali, Jake i Logan Paul se spremaju organizirati ogromni ‘pay-per-view‘ event u kojem će se boriti jedan protiv drugoga.

‘‘Ja i moji prijatelji smo neki dan razgovarali o najvećoj ‘money-borbi‘ koja je trenutno moguća, a i Logan i ja o tome razgovaramo cijelo vrijeme. Roditelji ne žele da to radimo, apsolutno se tome protive, nije im jasno zbog čega bi tako nešto radili‘‘, rekao je Jake.

Paul se nada da će tako ispisati povijest: ‘‘Braća Klitscho se nikad nisu borila, braća Charlo se također nikad nisu borila, a lista se nastavlja. Logan i ja možemo ispisati povijest, i raditi drugačija s**nja. Mislim da je to glavni razlog zbog kojeg će se borba jednom i dogoditi.‘‘

Bilo je samo pitanje vremena kada će poznata braća doći na ovu ideju, a ako pogledamo što su sve do sad radili za novac i preglede, vjerujemo kako će se ovo uistinu i dogoditi.

Linker
04. kolovoz 2022 22:10