K1 i Boks

Chael Sonnen: ‘Rekao sam vam da se Fury nikad neće boriti protiv Jakea Paula, evo vam i dokaza‘

Sonnen, Fury, Paul

 Screenshot (youtube, Chael Sonnen, Btsportboxing)
Spomenuo i pritisak koji otac vrši nad Tomyjem

Bivša UFC-ova zvijezda i trenutni komentator događaja iz svijeta borilačkog sporta Chael Sonnen nije nimalo iznenađen što do borbe između Jakea Paula i Tommyja Furyja nikako ne dolazi.

Po drugi puta u razdoblju od osam mjeseci Jake Paul (5-0) je prisiljen u zadnji trenutak tražiti protivnika, a razlog za to je otkazivanje dogovorenog meča od strane Furyjevog mlađeg polubrata, Tommyja. Tommy je inače krajem prošle godine napravio sličnu stvar kao i prošlog tjedna. Naime, nekoliko tjedana pred sam meč našao bi se neki razlog za otkazivanje. U prosincu je to bila ozljeda, a ovog puta mu je navodno zabranjen ulaz u SAD zbog povezanosti s osobom koju policija traži u SAD-u.

Ni Chael Sonnen nije propustio priliku komentirati nedavne događaje: ‘‘Ne znam što sam učinio pogrešno. Imam najveću publiku, a kao najveći i najvjerodostojniji glas ovdje mogu reći da je dio mene stalno mislio da se Tommy Fury neće pojaviti na Madison Square Gardenu, da se neće boriti s Jakeom Paulom.‘‘

Nastavio: ‘‘Pustite malo Tomyja na miru, pritisak pod kojim moraš biti u toj obitelji je jednostavno ogroman. Pogotovo kad imaš starog koji je čvrst tip, a i od tebe očekuje da isto tako budeš čvrst… Ima nešto u tome‘‘, zaključio je Sonnen.

Podsjećamo, Tommy Fury je ponovno otkazao meč Jakeu Paulu koji je kao zamjenu pronašao sina bivšeg prvaka, a radi se o Hasimu Rahmanu Jr-u. Hoće li se meč između njega i Furyja ikada održati, ostaje nam za vidjeti.

Linker
14. travanj 2024 22:27