Ostalo

Osveta za brata: Nick Diaz se želi obračunati s jednim od braće Paul! ‘Zbog ovoga se držim podalje od ovog biznisa‘

Nate i Nick Diaz

 Dazn
Iako je Nick daleko od najboljih borilačkih godina i svojih najboljih dana, nema sumnje da bi za dobar novac pristao na meč protiv jednog od braće Paul

Nate Diaz nije uspio doći do pobjede u svom debiju u profesionalnom boksu. Jake Paul je slavio nakon deset rundi, a jednom je Natea i bacio u nokdaun. Bilo je to u petoj rundi, ali do finiša nije uspio doći. Čak štoviše, Nate je nakon nokdauna izgledao odlično, dok se Paul već nakon te pete runde ispuhao.

Nateu je u kutu bio njegov brat Nick. S obzirom da je Nate izgubio, Jake mu je ponudio revanš u MMA-u uz ulog od deset milijuna dolara, na što je Nate pristao. Nick je također zainteresiran da se obračuna s jednim od braće Paul:

‘‘Naravno da sam zainteresiran. To je razlog zašto se držim podalje od ovog biznisa, dam se u njega cijeli. Nikad nisam jednom nogom unutra a drugom van. To što sam došao danas ovdje znači da sam malo otvorio prozor za tu mogućnost. I dalje sam motiviraniji nego ikad. Ja sam veći radnik i bolji od svih‘‘, rekao je Nick u ringu nakon meča.

‘‘Mislim da Nate još malo treba raditi, ali da skratimo priču. Ja sam bolji od obojice tipova koji su trenutno ovdje. Ako žele raditi drugu rundu mogu, ali ako Nate to ne želi, ja ću ju uzeti. On isto ima starijeg brata, ne zaboravite jednog i jedinog‘‘, dodao je.

Iako je Nick daleko od najboljih borilačkih godina i svojih najboljih dana, nema sumnje da bi za dobar novac pristao na meč protiv jednog od braće Paul. Sada samo treba vidjeti hoće li se Nate i Jake uistinu boriti u MMA-u i kada.

Linker
26. travanj 2024 13:45