K1 i Boks

Conor McGregor ‘tweetom‘ zaprijetio Manny Pacquiaou, pa obrisao objavu

Conor McGregor  

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prije toga je dobio tužbu protiv filipinskog boksača

McGregor je i dalje neaktivan što se borbi tiče još od loma noge protiv Dustina Poiriera prije gotovo dvije godine, iako ga se uskoro očekuje u borbi protiv Michaela Chandlera. Unatoč odsustvu iz kaveza, McGregor je bio aktivan na borilačkim eventima diljem svijeta, a nedavno se pojavio na BKFC 41 kako bi se sučelio s Mike Perryjem koji je prethodno pobijedio Lukea Rockholda u boksu golim šakama.

Slavni Irac se jednom okušao i u profi boksu protiv jednog od najboljih boksača svih vremena, Floyda Mayweathera Jr.-a, a izgleda kako polako počinje golicati fanovima maštu o potencijalnim borbama u boksu bez rukavica. Objavio je nedavno na svojem Twitter profilu kratki status u kojem se zaprijetio i izazvao Manny Pacquiaa na meč.

"U boksu bez rukavica bih ti otkinuo glavu." - Tweet je uskoro obrisao, ali nedovoljno brzo da promakne fanovima i novinarima.

Tweet je objavljen nedugo nakon što je njegov menadžment Paradigm Sports dobio tužbu protiv Filipinca u kojem im poznati boksač mora platiti 5.1 milijun dolara. Dvojac je u posljednjem periodu Filipinčeve karijere bio u pregovorima za međusobni boksački meč koji je mogao obojici donijeti zaradu od 100 milijuna dolara, no na kraju se nije realizirao radi pandemije i još nekih faktora.

McGregoru bi to bila druga takva zarada u karijeri, a prvu sličnog iznosa je uprihodio upravo protiv Floyda Mayweathera. Kako bi protekao boksački meč između Irca i Filipinca nikada nećemo saznati, ali možda saznamo koji bi se borac bolje snašao u boksu bez rukavica.

Linker
08. svibanj 2024 05:27