K1 i Boks

Danas je u Hollywoodu uhićen Devin Haney! Zaustavili ga zbog prometnog prekršaja, a u vozilu mu pronađeno oružje

Devin Haney 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Saslušanje će se održati idućeg mjeseca, a prvak je uz jamčevinu i pušten

Iako je u petom mjesecu ove godine Devin Haney došao do ponajveće pobjede u svojoj karijeri svladavši odličnog Vasyla Lomachenka, danas su se pojavile vijesti kako mu trenutno u životu ipak nije sve ‘‘med i mlijeko‘‘. Kako prenosi TMZ, Haney je danas uhićen u Hollywoodu.

24-godišnji apsolutni prvak lake kategorije se danas vozio u svom autu, a policija ga je zaustavila i podvrgnula rutinskoj kontroli. Tijekom iste su mu pronašli poluautomatsko oružje, odnosno pištolj za koji nema dozvolu.

Policija je Haneyja zaustavila jer je napravio manji prometni prekršaj, odnosno nepropisno je promijenio traku u kojoj je vozio prilikom čega nije koristio žmigavac. Patrola je to uočila i pojurila za njim, a nakon što su mu pretražili vozilo, sporni pištolj je pronađen. Kasnije su se pak opet pojavile informacije kako Haney nije bio na mjestu vozača i kako nije upravljao vozilom, a pištolj je pronađen ispod vozačeva sjedala.

Haney je odmah uhićen i odveden u pritvor, a nedugo nakon toga je pušten uz jamčevinu od 35 tisuća dolara. Saslušanje prvaka će se održati nekada idućeg mjeseca, a više detalja o samom slučaju nema.

U petom je mjesecu Haney došao do velije pobjede, i to protiv Lomachenka nakon 12 rundi. Haney je slavio odlukom sudaca, a zatim se preko društvenih mreža počeo prozivati s Teofimom Lopezom.

Linker
29. travanj 2024 11:18