K1 i Boks

Demsey McKean nikako nije bezopasan boksač: Pogledajte kako je nokautirao svog pretposljednjeg protivnika!

Demsey McKean

 Instagram (demsey Mckean)
Posjeduje veliku snagu udarca što je u kombinaciji s kontra gardom ubojito oružje opasno za svakoga

Konačno smo dočekali novi nastup i povratak u ring najboljeg hrvatskog boksača, Filipa Hrgovića. Nije nastupao punih godinu dana te je zasigurno jako željan borbe te smo sigurni da i on sam jedva čeka večeras kročiti među konopce. Demsey McKean je njegov protivnik, a prema kladionicama je Filip veliki favorit.

S razlogom je to tako jer je Hrgović uistinu bolji i renomiraniji boksač, no to apsolutno nikako ne znači da se McKeana smije otpisati. Australac je velik, dug i opasan boksač koji se bori iz kontra garda, te svojim gabaritima i snagom udarca može napraviti problem apsolutno svima.

55. boksač svijeta je McKean prema BoxRecu, a u ring je do sada ušao 22 puta. 14 puta je slavio nokautom što nikako nije za podcijeniti, a Filip Hrgović je definitivno njegova prilika života jer je ujedno i najveće ime s kojim je Australac do sada imao prilike ući u ring.

Borio se McKean 2016. godine i protiv UFC-ovog teškaša Taia Tuivase koji je ujedno te godine i odustao od boksa, dok je McKean nastavio pobjeđivati sve koji su mu stali na put. Večeras će isto pokušati učiniti i Filipu Hrgoviću, no nadamo se da će kladionice biti u pravu i da će ga Hrgović večeras nokautirati.

Kao što i sam naslov kaže, Demsey McKean je sve samo ne bezazlen i bezopasan boksač. Posjeduje veliku snagu udarca što je u kombinaciji s kontra gardom ubojito oružje opasno za svakoga, a kako je nokautirao svog pretposljednjeg protivnika Patricka Kotrea, pogledajte ovdje:

Linker
24. travanj 2024 06:57