K1 i Boks

Deontay Wilder poslao oštro upozorenje Parkeru: ‘Imam dvije riječi za njega ukoliko mu je plan pritisnuti me‘

Deontay Wilder vs. Robert Helenius 

 ANGELA WEISS/AFP/Profimedia
Parker će se uistinu morati paziti Wilderove udaračke snage i te desnice, no to nikako ne znači da nema šanse

Svega desetak dana dijeli nas od velike boksače priredbe u Saudijskoj Arabiji, a velika imena teškaškog boksa naći će se na na ovom fenomenalnom ‘‘cardu‘‘. Čeka nas i novi nastup Filipa Hrgovića, ali se veselimo gledati i Deontaya Wildera protiv Josepha Parkera te Anthonyja Joshuu protiv Otta Wallina.

Iako je Wilder neki dan rekao kako Parker ima šanse protiv njega, jučer je ipak promijenio ploču te je počeo prijetiti protivniku. Upozorio ga je da ga čeka sudbina Roberta Heleniusa, boksača kojeg je Wilder nokautirao u posljednjem nastupu:

‘‘Ako me Joseph Parker pokuša pritiskati, ja ima dvije riječi za njega: Robert Helenius. Poznavali smo se jako dobro, ali moj stil se pomalo promijenio otkako smo posljednji puta sparirali. Nije navikao na to da se ja krećem. Navikao je stajati i boriti se s vatrom. Kada sam to promijenio, nokautirao sam ga. Natjerao sam ga da promijeni plan, počne me pritiskati, a onda sam ga prvim udarcem nokautirao‘‘, rekao je Wilder za Instant Casino.

‘‘Ako Joseph Parker dođe i krene se igrati s vatrom, to će biti opasna igra za njega. Kada ja udarim, ja udaram kroz vas, a ne u vas. Bit će zanimljivo vidjeti kakvu je taktiku složio, ali kada primi prvi udarac, taktika će mu se promijeniti‘‘, pojasnio je Wilder.

Parker će se uistinu morati paziti Wilderove udaračke snage i te desnice, no to nikako ne znači da nema šanse. Wilder je favorit, no ukoliko olako shvati Parkera, mogao bi se i sam naći u problemima.

Linker
04. svibanj 2024 05:36