K1 i Boks

Deontay Wilder priznao da ga Parker može pobijediti: ‘Ima jednake šanse kao ja, bez obzira na moju snagu‘

Deontay Wilder, Frank Warren i Joseph Parker 

 Adam Davy/PA Images/Profimedia
Wilder će zasigurno biti motiviran pobijediti i to u velikom stilu, nakon čega meč protiv Joshue može samo proći još bolje

Ovoga nas mjeseca, točnije uoči Badnjaka, čeka velika boksačka priredba u Saudijskoj Arabiji. Velika imena teškaškog boksa će se te večeri naći u Rijadu, a osim našeg Filipa Hrgovića, nastupit će i Anthony Joshua i Deontay Wilder. Iako se neće boriti međusobno, svejedno ih čekaju solidni protivnici.

Wilder će se boriti protiv Josepha Parkera, a od Deontayja smo do sada uglavnom navikli na samopouzdane istupe i tvrdnje kako će pobijediti. Međutim, jučer je rekao kako postoji šanse da izgube i on i Joshua:

‘‘Otto Wallin ima ogromnu šansu izvući veliko iznenađenje protiv Joshue. Svi imaju šanse, ovisi o tome kakvo će pseto probuditi u sebi i koliko će biti gladni te večeri. Čak i Parker ima velike šanse, neovisno o tome koliko ja jako udaram i kakvu snagu posjedujem. Ima jednake šanse kao i ja, te zbog toga moram izvući najbolje iz treninga i priprema‘‘, rekao je Wilder za Instant Casino.

‘‘Stvarno je vjerovao u svoje riječi te kada sam osjetio njegovu energiju, došao sam kući i trenirao još jače. Sada znam protiv kakvog se protivnika borim. Svaki borac to želi od drugog borca – da se pojavi i da iz njega izvuče samo ono najbolje‘‘, dodao je.

Iako je Wilder favorit, otpisati Parkera bi bila loša ideja. Wilder će zasigurno biti motiviran pobijediti i to u velikom stilu, nakon čega meč protiv Joshue može samo proći još bolje. Naravno, sve to pod uvjetom da Joshua pobijedi Wallina, iako ni on neće imati nikako lagan zadatak, dapače.

Linker
13. svibanj 2024 04:20