K1 i Boks

Deontay Wilder upozorio Joshuu: ‘Ukoliko bude razmišljao o meni prije ove borbe, naći će se u velikoj nevolji‘

Anthony Joshua

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Iako se dugo govorilo da će se Wallin boriti upravo protiv Filipa Hrgovića, izgleda da Joshua i Hearn imaju plan preko njega doći do prilike za napad na titulu

Za manje od tjedan dana očekuje nas velika boksačka priredba u Saudijskoj Arabiji, a svjedočit ćemo novim nastupima Anthonyja Joshue, Deontayja Wildera, našeg Filipa Hrgovića, ali i brojnih drugih. U glavnoj borbi večeri će se Joshua susresti s Ottom Wallinom, izuzetno opasnim protivnikom.

Upravo je na njega Deontay Wilder upozorio Joshuu. Vjerojatno će sljedeće subote navijati jedan za drugoga jer ukoliko jedan izgubi, njihova međusobna borba im više neće donijeti toliko koliko može u slučaju pobjede. Wilder je Joshui poručio:

‘‘Vidim Joshuu kako pobjeđuje u ovom meču, ukoliko mu je um na pravom mjestu. Ako dođe tamo sa samopouzdanjem i odradi posao kako treba, pobijedit će. Ali, ukoliko u borbu uđe s mišlju o tome što je sljedeće, pogotovo ako razmišlja o meni ili o nekom drugom tipu, naći će se u velikoj nevolji‘‘, rekao je Wilder za Talk Sport.

‘‘Na dan borbe ćemo sve saznati, ali vidim njega kao pobjednika. Ako on dođe i pobijedi, te ukoliko ja učinim isto, velike stvari će se dogoditi nakon toga. Sviđa mi se borba između njega i Wallina, a neka bolji boksač pobijedi‘‘, dodao je.

Iako se dugo govorilo da će se Wallin boriti upravo protiv Filipa Hrgovića, izgleda da Joshua i Hearn imaju plan preko njega doći do prilike za napad na titulu. Nadamo se kako će prije toga ipak i Hrgović u tome imati svoju riječ, odnosno, da mu Joshua neće preoteti priliku koju već dugo želi - a to je napad na svjetsku titulu.

Linker
05. svibanj 2024 22:46