K1 i Boks

Dillian Whyte: ‘Deontay Wilder je najveća prevara u sportu, ne samo u boksu! Zlo mi je od njega‘

Dillian Whyte

 Screenshot (youtube, Dazn Boxing)
Kaže da je i čuo da ga Wilder izbjegava i odbija borbu

Dillian Whyte se večeras vraća u ring, a bit će mu to prvi nastup nakon poraza od Tysona Furyja u četvrtom mjesecu ove godine. Protivnik će mu biti neporaženi Jermaine Franklin, a preko njega će tražiti novi eventualni napad na titulu.

Whyte je u svojoj karijeri ukupno pobijedio 28 mečeva a izgubio tri, i to od Joshue, Povetkina i Furyja. Jedan od mečeva koji bi zasigurno bili zanimljivi jest i onaj između Whytea i Wildera, a Dillian je rekao kako nema baš dobro mišljenje o bivšem prvaku.

‘‘Taj tip je glumac. Sve što on radi je gluma, čak je i lažno plakao kad je nokautirao Heleniusa. Mislio sam si da mi je zlo od njega, se**nja jedan. Čuo sam da se Wilder ne želi boriti protiv mene, on je najveća prevara u sportu, ne samo boksu. Tko se ne bori protiv prvog izazivača godinama i onda govori da je najveći ikad? On još nikoga nije pobijedio, on je obična kukavica‘‘, rekao je Whyte za Sportsmail.

Deontay Wilder je prošloga mjeseca nokautirao svog bivšeg sparing partnera Roberta Heleniusa u prvoj rundi borbe, a što je iduće za njega se još uvijek ne zna. Dillian ove subote ima priliku nanijeti prvi poraz u karijeri Jermaineu Franklinu, a ako mu to pođe za rukom, meč njega i Wildera bi sigurno bila dobra ideja.

Linker
24. travanj 2024 05:44