K1 i Boks

Tyson Fury otkrio favorita u večerašnjem meču između Dilliana Whytea i Jermainea Franklina

Whyte i Franklin

 Screenshot (youtube, Secondsout)
Whyte i Franklin bi u ring trebali oko 23:00

Večeras oko 23:00 sata prema našem vremenu borit će se Dillian Whyte i Jermaine Franklin. Dillianu će to biti drugi nastup ove godine, a posljednji je puta nastupao u četvrom mjesecu kada ga je nokautirao Tyson Fury.

Protivnik večeras će mu biti Jermaine Franklin, neporaženi boksač koji je u svojoj karijeri 14 puta slavio nokautom. Činjenica jest da je neporažen, no bez dvojbe mu je Whyte najveći zalogaj u dosadašnjoj karijeri te se do sad borio uglavnom sa slabijim boksačima.

Cijeli program počinje već u 20:00 sati, ali kako su Whyte i Franklin glavna borba večeri, meč se očekuje negdje oko 23:00 uz moguća odstupanja.

Zadnji boksač s kojim se Whyte borio bio je upravo WBC prvak Tyson Fury, koji je dao svoje mišljenje o ovom meču i pobjedniku:

‘‘Znate, Jermaine je dobar tip. Ima dobar tim oko sebe, puni su poštovanja. Dolazili su u moju dvoranu te su ju koristili, pomogli su mi oko sparinga i dao sam im posla. To je teškaški boks, svatko može svakog pobijediti‘‘, započeo je Fury za BoxingScene.

‘‘On je dovoljno snažan da probije svakoga, ali očito da je Dillian Whyte favorit. On je obrac na visokom nivou, top 5 tip i Jermaine tek pokušava ući u tu skupinu. Tako da ću i ja navečer gledati prijenos da vidim može li ući u top 5 ili 6 boksača‘‘, zaključio je Fury.

Kao što smo već i napisali, priredba starta u 20:00 sati, a Whyte i Franklin bi se u ringu trebali naći oko 23:00.

Linker
08. svibanj 2024 22:32