K1 i Boks

Dillian Whyte ljutit: ‘Trebao sam izgubiti od Franklina, možda bih tek tad dobio borbu s Joshuom‘

Dillian Whyte

 Taka Wu/Alamy/Alamy/Profimedia
Ne smatra pravednim činejnicu da Franklin iz poraza od njega ide na Joshuu, no naveo je kako se radi o čistom štićenju Joshue

Jermaine Franklin je u jedanaestom mjesecu prošle godine Dillianu Whyteu pružio jako težak meč, no Dillian je ipak na kraju uspio pobijediti sudačkom odlukom. Premda je u trenutno posljednjem nastupu poražen, Franklin je dobio priliku života te će u četvrtom mjesecu boksati protiv bivšeg prvaka, Anthonyja Joshue.

Nije tajna da je Joshua tako razočarao fanove jer su mnogi očekivali veće ime, a ni Dillianu Whyteu se to ne sviđa. Nakon te borbe je bilo govora da će se organizirati novi meč između Joshue i Whytea, no Hearn i ostali su ipak odlučili kako će priliku ipak dobiti Jermaine Franklin.

‘‘Osjećam se dobro ali stalno mi se događaju takva sr**a. Ja samo želim dogovoriti neku dobru borbu ali ovo je je**no frustrirajuće. Svima su stalno govorili kako pobjednik između mene i Franklina ide na Joshuu, a sve se završilo ovako sj**ano. Trebao sam izgubiti tu borbu, možda bi mi onda dali Joshuu‘‘, rekao je Whyte za The Sun.

‘‘Razumijem da DAZN treba sadržaja za svoje pretplatnike, tako da ne razumijem zašto su izabrali tog nepoznatog Amerikanca umjesto da su organizirali ogromnu britansku borbu? Nije mi čudno da su izabrali 1.4. jer je to borba dvije budale. Ja sam se borio s najboljom i neporaženom verzijom Franklina i pobijedio sam ga. Tu se jednostavno radi o štićenju Joshue jer znaju da ukoliko izgubi još jednom, ostaje im ku**c u rukama‘‘, dodao je Whyte.

Franklin je bez dvojbi solidan boksač koji je Whyteu pružio težak meč, no od Joshue se očekivalo ipak malo više s obzirom na dosadašnju reputaciju. Porazi od Usyka su očito učinili svoje te ćemo se načekati dok Joshuu opet budemo gledali u većim borbama.

Linker
20. travanj 2024 17:28