K1 i Boks

Dillian Whyte najavio pobjedu nokautom: ‘Franklin vjeruje da je nedodirljiv, ali ja ću ga nokautirati‘

Dillian Whyte

 Screenshot (youtube, Dazn Boxing)
Whyte će imati priliku vratiti se pobjedama nakon poraza od Furyja

Nakon što je u četvrtom mjesecu ove godine poražen od Tysona Furyja, Dillian Whyte sada je pred novim izazovom. Ove subote čeka ga neporaženi Jermaine Franklin u Wembley Areni u Londonu, a bit će ovo najteži zadatak u Franklinovoj dosadašnjoj karijeri.

Imao je i Whyte uspona i padova, počevši od odličnog niza od jedanaest pobjeda nakon poraza od Joshue 2015. godine, a niz mu je prekinuo Alexander Povetkin. Osvetio je Whyte taj poraz nakon otprilike pola godine, a onda je ponovno došao poraz i to od Tysona Furyja.

Ove subote ima priliku vratiti se pobjedama i to protiv 29-godišnjeg Franklina. Jermaine u svojoj karijeri ima 21 meč, a poražen nije niti jednom. 14 puta je slavio nokautima, a Whyte mu je do sada najveći zalogaj. Svjestan je toga i sam Dillian koji ne namjerava sucima ostaviti prostor.

‘‘Znate, kada ste neporaženi oko vas je aura nedodirljivosti. Ja mislim da on u to iskreno vjeruje, ali je i gladan. Teško je pobijediti neporaženog borca. Želim ga pobijediti sa stilom i nokautirati ga‘‘, rekao je Whyte u intervjuu za Matchroom Boxing.

Priliku da to dokaže imat će već ove subote, a pred domaćom publikom se namjerava vratiti pobjedama. Inače, Franklin je nastupao posljednji puta u petom mjesecu ove godine kada je pobijedio Rodneyja Moorea, a prije toga čak 2019. godine kada je pobijedio Milasovog posljednjeg protivnika Pavela Soura.

Linker
09. travanj 2024 16:08