K1 i Boks

Dillian Whyte ne vjeruje Joshui da se neće boriti prije dvanaestog mjeseca: ‘On je čudan tip‘

Dillian Whyte

 Taka Wu/Alamy/Alamy/Profimedia
Možda mu je jednostavno žao što je ispao iz kombinacije jer je Hearn prošli tjedan govorio kako je on idealas protivnik za Joshuu na ljeto

Eddie Hearn je danas rekao kako će se Anthony Joshua vjerojatno boriti tek u dvanaestom mjesecu, iako im je plan bio ove godine boriti se tri puta. Prvi meč je odradio protiv Jermainea Franklina, a nakon njega je plan bio borba u sedmom mjesecu. Nakon toga se trebao boriti u dvanaestom, ali izgleda da će ostati jedino ta borba krajem godine.

Joshua je na društvenim mrežama rekao kako je ozlijeđen i kako se vjerojatno neće boriti na ljeto, no Dillian Whyte mu ništa ne vjeruje. Jedno vrijeme je upravo on bio najizgledniji kandidat za iduću borbu, no Hearn je rekao kako su to sada Wilder i Fury. Whyte je rekao:

‘‘To je sve laž. Joshua neće čekati dvanaesti mjesec da se bori. Ako nije ozlijeđen, zašto bi čekao toliko dugo? Joshua samo misli da je on nekakav misteriozni tip ovih dana. Misli da je je**ni Martin Luther King ili tako nešto. Nitko mu ne vjeruje, a ako mu netko vjeruje, taj je idiot. Zašto se ne bi borio do dvanaestog mjeseca ako se može boriti tri puta ove godine‘‘, rekao je Whyte za iFL TV.

‘‘On oko sebe samo pokušava stvoriti nekakav misterij. On je jako čudan tip koji radi jako čudne stvari. Definitivno će se boriti prije dvanaestog mjeseca, sto posto‘‘, dodao je.

Moguće da je Whyte ljut jer je Hearn prošli tjedan rekao da je on idealan protivnik za Joshuu na ljeto, a danas su okrenuli priču i rekli da je Joshua neće boriti prije dvanaestog mjeseca i to protiv Wildera i Furyja. Možda mu je jednostavno žao što je ispao iz kombinacije.

Linker
02. svibanj 2024 01:11