K1 i Boks

Eddie Hearn htio je da se Joshua bori protiv Ngannoua, ali mu nisu odgovorili: ‘Može izgubiti od bilo koga u top 50‘

Anthony Joshua i Francis Ngannou

 Dave Shopland/Shutterstock Editorial/Profimedia, Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia
Za Ngannoua je meč u PFL-u vjerojatno sljedeća destinacija, a protiv koga će to biti, još uvijek nema nikakvih konkretnih informacija

Krajem desetog mjeseca je Francis Ngannou šokirao svijet i skoro pobijedio WBC-ovog prvaka Tysona Furyja. ‘‘Kralj cigana‘‘ je te večeri naišao na tvrđi orah nego što je očekivao, odnosno nego što su svi očekivali. Postao je Ngannou tada ‘‘vruća roba‘‘ te su ga brojni boksači poželjeli kao svoga protivnika.

Jučer je u svom gostovanju u ‘‘The MMA Houru‘‘, Eddie Hearn otkrio kako je odmah nakon meča s Furyjem kontaktirao Ngannoua oko meča protiv Anthonyja Joshue, ali nitko mu se nije javio te nikakav odgovor ustvari nije dobio:

‘‘Pokušao sam doći do Francisa Ngannoua i njegovog tima i rekao im da smo dostupni za pregovore oko borbe između njega i Anthonyja Joshue. Nikada mi nitko nije odgovorio. Rekao bih da je vjerojatno, poznajući ovaj biznis, revanš između Furyja i Ngannoua dogovoren nakon što se rasplete priča između Furyja i Usyka‘‘, započeo je Hearn.

‘‘Ngannou se sada osjeća kao da može pobijediti Furyja, ali isto tako može izgubiti od svakoga unutar top 50 boksača na svijetu. Mislim da će se Ngannou sada boriti u PFL-u ili gdje već na proljeće, možda i ljeto 2024., a onda će se boriti protiv Tysona Furyja krajem 2024. Mislim da tako razmišlja njegov tim‘‘, pojasnio je.

Ako netko poznaje boksački biznis, onda je to Eddie Hearn, tako da ćemo vidjeti je li ova njegova prognoza i točna. Za Ngannoua je meč u PFL-u vjerojatno sljedeća destinacija, a protiv koga će to biti, još uvijek nema nikakvih konkretnih informacija.

Linker
30. travanj 2024 05:03