K1 i Boks

Eddie Hearn: ‘Joshua je odbio Furyja, naš plan je borba protiv Deontayja Wildera!‘

Anthony Joshua i Eddie Hearn

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Promotori jako puno pričaju, boksači se prozivaju, a konkretnih akcija – nema.

Puno toga je i dalje nejasno u samom vrhu teškaškog boksa. Jedini boksač koji je dobio protivnika je Oleksandr Usyk koji će titule braniti protiv Daniela Duboisa, dok Fury, Wilder i Joshua još uvijek nemaju protivnike. Prozivki je jako puno, ali službeno zakazanih mečeva nema.

Anthony Joshua se nedavno vratio na pobjedničke staze nakon dva poraza od Usyka, a Eddie Hearn je sinoć potvrdio kako njihov plan i dalje stoji. Prvo se u osmom mjesecu žele boriti protiv nekog lakšeg, a onda u dvanaestom žele okršaj protiv Deontayja Wildera:

‘‘S Anthonyjem sam pričao o Furyjevom pristupu i pozivu da se bore, na što se on nasmijao. Rekao mi je da će se boriti protiv Opetaie, McKeana ili Jona Jonesa. Rekli smo im ne, naš plan i dalje stoji; borba u osmom mjesecu a onda u dvanaestom želimo Wildera‘‘, rekao je Hearn za iFL TV.

‘‘Želimo proći kroz proces i vidjeti gdje smo stvarno. Vjerujem Georgeu Warrenu, vjerujem a je i Fury također u dosta teškoj situaciji. On želi ‘money fightove‘ i u Joshui vidi veliki novac, No, naš plan ostaje isti. Borba u osmom mjesecu i onda u dvanaestom Deontay Wilder. Vidjet ćemo što će se ovog tjedna dogoditi u Saudijskoj Arabiji. Ako plan ne uspije, 100% ćemo tražiti borbu s Furyjem‘‘, objasnio je.

S kim se točno Joshua planira boriti u osmom mjesecu se ne zna. Dugo se govorilo o mogućem revanšu s Dillianom Whyteom, no kako smo već i napisali, nema nikakvih službenih informacija o bilo čemu. Promotori jako puno pričaju, boksači se prozivaju, a konkretnih akcija – nema.

Linker
24. travanj 2024 18:22