K1 i Boks

Eddie Hearn kritizirao Charla zbog loše izvedbe protiv Canela: ‘Dobiju takvu priliku, a onda padnu bez ispaljenog metka‘

Canelo Alvarez vs. Jermell Charlo 

 David Leah/imago sportfotodienst/Profimedia
Mnogi su ipak očekivali bolji nastup u njegovoj režiji, no što mu se u ringu dogodilo, vjerojatno nikada nećemo saznati

Canelo Alvarez proteklog je vikenda rutinski došao do nove pobjede i do nove obrane svojih titula, a Jermell Charlo se u ovom meču jednostavno nije pojavio. Uspješno je Canelo tako odradio svoj drugi nastup ove godine, a ušutkao je i one koji su govorili kako više nije u najboljim danima i da će izgubiti od Charla.

Istina, bilo je za očekivati da će mu Charlo, ako ništa drugo, pružiti barem malo veći izazov nego što je to učinio. Eddie Hearn je također rekao da ne zna što se Charlu dogodilo te večeri pa da je izgledao tako loše.

‘‘Canelo Alvarez je u meč došao u mentalno puno boljem stanju, došao je gladniji, ali i fizički spremniji. Nemam pojma što je Charlo radio. Tipovi dobiju takvu priliku, a onda padnu bez ispaljenog metka. Izgledalo je kao sparing. Sada govorim kao fan. Nisam imao ništa s tom borbom‘‘, rekao je Hearn za Matchroom.

‘‘Samo ne razumijem kako može sjediti na press konferenciji i govoriti ‘moje vrijeme, moja ostavština, šokiranje svijeta, moja veličina‘, i onda ući u meč i tako izgledati. Ako već tako govorite, onda barem izađite na štitu. Tko će sada željeti ponovno gledati Jermella Charla? Ovakvi vas nastupi ograničavaju i sprečavaju da idete naprijed‘‘, dodao je.

Charlo je u ovom meču uistinu izgledao užasno i ne čude kritike koje sada svakodnevno dobiva na svoj račun. Mnogi su ipak očekivali bolji nastup u njegovoj režiji, no što mu se u ringu dogodilo, vjerojatno nikada nećemo saznati. Što je sljedeće za njega, pokazat će vrijeme.

Linker
28. travanj 2024 10:04