K1 i Boks

Jake Paul prozvao Canela na društvenim mrežama: ‘Pokazat ću svijetu zašto sam najveći ikad!‘

Jake Paul

 SAM HODDE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sam Hodde/getty Images/profimedia
Povukao je paralelu s borbom McGregora i Mayweathera

Nadao se Jermell Charlo (35-2-1) velikom iznenađenju i utiskivanju svog imena u povijest, ali to se ovaj put nije dogodilo. Apsolutni prvak super velter kategorije (-69,8 kg) htio je postati drugim boksačem u povijesti koji je ujedinio sve četiri svjetske boksačke titule u dvije različite težinske kategorije, a Canelo Alvarez bio je prepreka na tom putu. Ispostavilo se da je Canelo nekoliko klasa bolji boksač od Charla koji inače nastupa dvije težinske kategorije ispod Canela.

Odvažio se Charlo na prelazak u supersrednju kategoriju (-76 kilograma), djelovao je fizički impozantno, ali pao je bez ispaljenog metka. Canelo je tom pobjedom pokazao da u toj lampi još ima ulja, ali dobiva i potencijalnog novog izazivača, a njegovo ime je - Jake Paul!

"Logan (Paul) se borio s Floydom (Mayweatherom), a ja ću se boriti s Canelom i pokazati zašto sam najveća sportska priča ikad. Saul, vidimo se uskoro", napisao je.

Nakon toga, dodao je još jednu objavu:

"Imam 26 godina, a 29-godišnji Conor McGregor se borio s 40-godišnjim Floydom i zaustavljen je. Borit ću se s podosta mlađim Canelom i zaustaviti ga, zapamtite te riječi."

Ovo je velik zalogaj za Paula, koji je svjestan kakav bi ovo marketinški potez bio, ali veliki je upitnik koliko bi bio uspješan protiv Meksikanca.

Linker
24. srpanj 2024 22:13