K1 i Boks

Eddie Hearn otkrio s kim Saudijci žele upariti Ngannoua: ‘Ionako nije kompetitivan protiv Joshue i Furyja‘

Francis Ngannou

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Ukoliko pobijedi, rado ćemo ga gledati protiv nekoga iz samog vrha. No ukoliko izgubi, to će također biti pokazatelj njegovih mogućnosti u boksu

Francis Ngannou je do kraja ove godine najavio da će se gotovo sigurno održati veliki boksački meč u kojemu će on biti jedan od participanata, ali se po svemu sudeći čini da to neće biti protiv ‘‘velike trojke‘‘ Furyja, Joshue ili Wildera.

U PFL-u ga nećemo gledati do sredine 2024. tako da ima podosta vremena da se taj meč i održi. Svaki od navedena tri boksača vjerojatno imaju nešto ozbiljnije planove tako da im Ngannou vjerojatno nije opcija, ali je zato Eddie Hearn otkrio s kim se Ngannoua planira upariti.

‘‘Znam da se razgovara o meču između njega i Dereka Chisore. Postoji jako puno glasina da će treća borba te večeri u dvanaestom mjesecu biti upravo Ngannou protiv Chisore. Meni se ta borba zapravo sviđa jer jednostavno ne vidim Francisa da može biti kompetitivan protiv Joshue ili Furyja. Mislim da je to ono što Saudijci žele‘‘, rekao je Hearn u ‘‘The MMA Houru‘‘.

Chisora je još i ranije nametnuo svoje ime kao potencijalnog Francisovog protivnika, no ostao je ispod radara jer je Ngannou uvelike tražio borbu protiv što većeg imena. Wilder mu je čak obećao i ugovor o dvije borbe, jednu u boksu i jednu u MMA-u, no izgleda da od toga nema ništa jer je Wilderov trener neki dan rekao da je za njih vjerojatno idući Andy Ruiz Jr.

Izgleda da Ngannouu nije preostalo puno opcija, a ova protiv Chisore je samo ne loša. Ukoliko pobijedi, rado ćemo ga gledati protiv nekoga iz samog vrha. No ukoliko izgubi, to će također biti pokazatelj njegovih mogućnosti u boksu.

Linker
03. svibanj 2024 22:20