K1 i Boks

Wilder poručio Ruizu: ‘Nemoj dopustiti tatici da ti upropasti posljednjih par godina, dali smo ti puno novca‘

 Andy Ruiz Jr. 

 Harry How/Getty images/Profimedia
Ne zna se što je točno Ruizu ponuđeno, ali sigurno nije u igri mali novac

Iako je Deontay Wilder obećao Francisu Nagnnouu ugovor i dvije borbe, za očekivati je bilo da od toga neće biti ništa. Barem za sada. Već nekoliko dana kruže informacije kako bi sljedeći Wilderov protivnik trebao biti Andy Ruiz Jr., a vrlo je jasno zbog čega je Wilder više zainteresiran za ovaj meč nego za Francisa.

Ovaj meč ima više smisla i sa sportske ali sa financijske strane za Wildera, a jučer je poslao i zanimljivu poruku Ruizu. Između ostalog tvrdi da mu je ponuđeno jako puno novca, ali da se i dalje čeka da Ruiz na to i pristane.

‘‘Ponudili smo ti jako puno novca i ja mislim da bi trebao prihvatiti. Ne želim da dopustiš drugima da ti diktiraju kako ćeš voditi karijeri. Imaš ograničeno vrijeme da zaradiš što više novca je moguće, nemoj dopustiti drugima da se miješaju u ovo. Razmisli. Učinimo ovo i potpišimo ugovor. Muka mi je od čekanja, dajmo ljudima ono što traže. Lopta je u tvom dvorištu sad‘‘, rekao je Wilder na društvenim mrežama.

‘‘Andy Ruiz, prestani se igrati i budi muškarac koji donosi svoje odluke. Nemoj dozvoliti tatici da ti upropasti posljednjih par godina. U redu je biti tatin sinčić ali ti si odrastao čovjek koji ima djecu koja ovise o njemu. Zapamti prije nego postane prekasno, bolje nego da ti kasnije otac drži predavanja kako se štedi novac‘‘, dodao je.

Ne zna se što je točno Ruizu ponuđeno, ali sigurno nije u igri mali novac. Wilderu se također sigurno više isplati to nego Ngannou, tako da nije čudno što se okrenuo Ruizu.

Linker
01. svibanj 2024 00:55