K1 i Boks

Eddie Hearn otkrio sadržaj poruke Anthonyja Joshue nakon što je otkazana borba s Whyteom, nećete vjerovati što mu je napisao!

Eddie Hearn

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Rasplet je na kraju bio dobar jer je u borbu uskočio Robert Helenius

Posljednjih nekoliko dana boksački svijet ne miruje. Prije samo tjedan dana željno smo iščekivali borbu Anthonyja Joshue i Dilliana Whytea, no onda je uslijedio hladan tuš. Kao što vjerojatno znaju i ptice na grani, Whyte je isporučio nepovoljan nalaz na doping testu te je borba otkazana.

Na svu sreću, danas je obznanjeno da će se priredba ipak održati, a kao zamjenski protivnik angažiran je 39-godišnji Finac Robert Helenius. Joshuin promotor, Eddie Hearn te Matchroom Boxing dali su sve od sebe da uspiju spasiti priredbu te im je zasigurno laknulo, a Hearn je dao i nešto više detalja o Joshuinoj reakciji.

Naime, kada je Hearn obznanio svom pulenu da je borba otkazana, možda bismo očekivali reakciju punu ljutnje i bijesa, ali prema promotoru, bilo je sasvim drukčije.

"Odlično jutro. Samo si mogu zamisliti koliko vremena i truda ulažeš da uspiješ organizirati ovu priredbu. Hvala ti na svemu što radiš za mene, stvarno to cijenim", napisao je Joshua Hearnu.

Joshua se kasnije oglasio i u službenom priopćenju Matchroom Boxinga u kojem je izjavio:

"Respektiram Heleniusa i svaku osobu koja je ikada ušla u ring. Ja sam u potpunosti fokusiran na pobjedu i mogu napraviti korak naprijed, neka bolji pobijedi", između ostalog je izjavio.

Laknulo je i Filipu Hrgoviću koji se također bori na ovoj priredbi protiv Demseyja McKeana, a iako smo se nadali da bi upravo "El Animal" mogao upasti kao zamjenu Whyteu, morat ćemo pričekati neki put da se to eventualno ugovori.

Linker
28. travanj 2024 04:14