K1 i Boks

Filip Hrgović oglasio se na društvenim mrežama nakon potvrđene borbe, rekao je samo dvije riječi

Filip Hrgović

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/Pa Images/Profimedia
Čeka ga ponajveći ispit u karijeri 1. lipnja kad uđe u ring s Danielom Duboisom

Filip Hrgović (17-0, 14 KO) napokon se vraća u ring 1. lipnja u Rijadu na "Matchroom vs. Queensberry: 5v5" priredbi, a protivnik će mu biti, kao što smo već pisali, britanski boksač, Daniel Dubois (20-2, 19 KO). Meč je potvrđen na press konferenciji u ponedjeljak u Londonu uoči priredbe.

Već neko vrijeme pričalo se o tome da će "El Animal" nastupiti na ovoj priredbi, a sada je stigla i službena potvrda. Posljednji meč odradio je u prosincu prošle godine na "Danu obračuna", također u Rijadu kada je porazio Marka De Morija prekidom u prvoj rundi.

Sada ima ponajveći ispit u karijeri u vidu Duboisa koji je posljednji put nastupio na istoj priredbi kao i teškaš iz Sesveta, a također je upisao pobjedu. Porazio je bivšeg protivnika Cro Copa, Jarrella Millera.

Bit će ovo meč koji će zasigurno privući veliku pažnju boksačke javnosti, a "hype" će biti samo veći i veći. Da se to tako i odvije, borci moraju promovirati ovaj sraz, a upravo je to Hrgović krenuo i raditi. Oglasio se na svom Instagram profilu u samo dvije riječi uz datum meča i najavio borbu:

"Iznenađenje, iznenađenje", napisao je.

Linker
18. travanj 2024 11:36