K1 i Boks

Filip Hrgović poručio Duboisu: ‘Na njemu vidim velike bicepse, ali ne i velika mu*a‘, Dubois: ‘Uspavat ću te‘

Filip Hrgović i Daniel Dubois

 Ronald Gorsic/Cropix, Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Na samom kraju, Hrgović je Duoboisa iznenadio i podsjetio na događaj kada je Daniel završio u bolnici nakon njihovog sparinga prije nekoliko godina

Točno tjedan dana dijeli nas od najvažnijeg meča u karijeri Filipa Hrgovića. Daniel Dubois bit će njegov protivnik, a pobjeda nad tako velikim imenom Filipu sigurno otvara brojna vrata kada je u pitanju sama krema teške kategorije. Usyk će vjerojatno zadržati IBF-ov pojas, no postoje i druge opcije za Filipa.

Kako je do meča ostalo još svega tjedan dana, Saudijci su se potrudili da se ispromovira na najbolji mogući način. Jučer su se boksači skupili za ‘‘okruglim stolom‘‘, odnosno, bilo je to svojevrsno sučeljavanje Eddieja Hearna i Franka Warrena. Evo što je Filip rekao o Duboisu:

‘‘Vidim njegove velike bicepse, to je ono što mogu vidjeti, ali ne vidim velika mu*a. Ne boriš se s bicepsima, boriš se s mu**ma i srcem‘‘, rekao je Filip.

Duboisu se to nije svidjelo:

‘‘Saznajmo to. Saznajmo tko ima velika mu*a. Uspavat ću te.‘‘

Hrgović je nastavio:

‘‘Jedva čekam, čovječe. I ja sam želi biti takav. Bit ćeš agresivan, ići ćeš naprijed, a ja ću te kontrirati i ideš na spavanje.‘‘

Voditelj je Duboisa pitao što vidi kada pogleda Filipa, a on je odgovorio:

‘‘Vidim… spreman sam, spreman sam za njega. Doći tamo, napraviti šou, uspavati ga. 100 posto sam spreman za ovu priliku‘‘.

Hrgović je zaključio:

‘‘Pobijedit ću, nokautom ili odlukom, ali pobijedit ću.‘‘

Lijepo je vidjeti ovako samouvjerenog Hrgovića te se uisitnu nadamo njegovoj pobjedi. Na samom kraju, Hrgović je Duoboisa iznenadio i podsjetio na događaj kada je Daniel završio u bolnici nakon njihovog sparinga prije nekoliko godina. Dubois se opravdavao da je bio mlad, no, i Hrgović je to učinio u mlađim danima. Dubois ga je optuživao za loše rukavice, a Filip mu je rekao da je to bilo u Duboisovoj dvorani i da su mu ih oni dali.

Linker
28. svibanj 2024 18:36