K1 i Boks

Floyd Mayweather Jr. pomoći će Tyronu Woodleyu da obrani čast MMA-a

Floyd Mayweather Jr.
 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Ozbiljno je Tyron Woodley zagazio u pripreme za meč protiv Jakea Paula

28. kolovoza Tyron Woodley odradit će meč protiv Jakea Paula. Protiv YouTube zvijezde te sad već legitimno i velike boksačke zvijezde, po mišljenju mnogih branit će čast MMA-a, sporta u kojem je jedno značajno vrijeme bio prvak, odnosno nositelj pojasa prvaka UFC-ove velter kategorije.

Woodleyev boks uvijek je bio vrlo korektan, posebno ako svemu pridodamo njegovu nokautersku snagu te će svakako biti najveći ispit za Paula do sada. Naime, Paul je u svoja dosadašnja tri profesionalna meča savladao dva borilačka amatera te Bena Askrena, hrvača i MMA borca čiji je boks uvijek bio najslabiji dio njegovog arsenala. Protiv čovjeka koji je svoj put izgradio nokautima saznat ćemo koliko je zapravo dobar.

No, ni Woodley nije prihvatio meč zdravo za gotovo, odnosno samo kao nešto gdje će uzeti značajan honorar. On uistinu Paula želi savladati i nema sumnje kako će doći potpuno spreman. Najbolji dokaz tome je što je odlučio korisne savjete dobiti od Floyda Mayweathera Jr. Trenutno nije poznato kakve je priroda ova suradnje, no Woodley je putem društvenih mreža objavio nekoliko fotografija s treninga.

Dodatne fotografije objavio je na svom Instagramu službeni Mayweatherov fotograf, poznat kao Don.

Woodley je zapravo ovim putem prihvatio poziv koji mu je Mayweather uputio nekoliko dana prije nego je on sam odradio meč protiv Jakeovog brata Logana.

"Dovedite mi Tyrona Woodleya. Pobrinut ću se za njegov pravi kamp, trenirat ću ga za taj meč. Želim da Tyron Woodley dođe u Las Vegas i radi s nama", rekao je tim putem Floyd, a Woodley je poziv očito prihvatio.

Neovisno o tome koliko će ova suradnja trajati i hoće li Floyd uistinu voditi cijeli Woodleyev kamp, već i neki početni savjeti svakako bi Woodleyu trebali pomoći u pripremama za ovaj meč. Zanimljivo, kladionice su kao favorita postavile Paula, što je pomalo razbjesnilo određene MMA borce te su poručili kako se nadaju da će mu T-Wood "otkinuti glavu". Trening s najboljim boksačem novijeg doba svakako je dobar korak prema ispunjenju cilja.

Linker
18. travanj 2024 23:43