K1 i Boks

Floyd Mayweather tvrdi da mu je uplaćeno milijun dolara samo da podigne slušalicu, evo o čemu su razgovarali

 Floyd Mayweather Jr.  

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Uvijek je znao kako unovčiti svoje vrijeme

Legendarni bivši svjetski prvak i vlasnik savršenog omjera od 50 pobjeda bez poraza, Floyd "Money" Mayweather, još jedanput je opravdao svoj nadimak. Posljednju profesionalnu borbu imao je 2017. godine, a od tada je odradio nekoliko vrlo unosnih ekshibicijskih borbi. Njegov idući protivnik ovoga puta bit će poznati influencer Deji protiv koga će se boriti u svojem već trećem ekshibicijskom nastupu ove godine, a sama borba održat će se 12. studenog (11. mjesec) u Coca-Cola Areni u Dubaiju.

Ono što je zanimljivo je informacija koju je Floyd nedavno podijelio s medijima, a to je da nije htio uopće niti krenuti u pregovore dok mu nije bilo uplaćen 7-znamenkasti iznos na račun. Floyd je jedva mogao zadržati ozbiljan izraz lica na prvom suočavanju s Dejijem u Las Vegasu, a u sklopu cijelog događaja je odlučio s javnošću podijeliti zanimljivosti iz samih pregovora.

"Nazvali su me i rekli ‘Floyd, želimo te ponovno u Dubaiju.‘. Iduća je trebala biti u Dubaiju ali premjestili su ju u Abu Dhabi, a sad me žele nazad u UAE. Rekao sam im ‘hajdemo to realizirati‘, ali sam im isto tako glasio da se neću niti javiti na telefon više ukoliko ne znam točan iznos."- započeo je Floyd za FightHype.

"Oni su mi tada rekli ‘Dovest ćemo mi tebe na telefon‘, te su mi uplatili milijun dolara. Odmah sam otišao do telefona i pregovori su započeli. Rekli su da žele da napravim ekshibiciju s YouTuberom, ja sam pristao. Radit ću ovakve ekshibicije i nije niti bitno kako će to završavati. Ja mogu završiti nokautiran, ali i dalje ću imati 50-0 omjer.Radio sam što sam morao dok je omjer bio u igri, ali to se sada više ne broji" - zaključio je "Money".

Linker
26. travanj 2024 23:16