K1 i Boks

Francis Ngannou gospodski odgovorio na pitanje o Dani Whiteu: ‘Dana je Dana, govori ono što mora‘

Francis Ngannou i Dana White

 Wiktor Szymanowicz/afp/profimedia, Amy Kaplan/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Sada se očekuje i Francisov debi za PFL, a bit će zanimljivo vidjeti koga će mu dati kao protivnika

Mnogi su mislili da se Francis Ngannou zaletio s napuštanjem UFC-a i da nikada neće doći do velikog boksačkog meča. Kada je do njega došao, govorili su da neće preživjeti ni jednu rundu s Furyjem, a realnost je takva da mu je pružio jedan od najtežih mečeva u karijeri i prema jednom sucu je i pobijedio ovaj meč.

Sve su ovo argumenti koje bi Francis sada mogao ‘‘trljati na nos‘‘ Dani Whiteu, međutim, Francis to nije odlučio učiniti. Jučer je gostovao u ‘‘The MMA Houru‘‘ gdje ga je Ariel Helwani pitao za Danu, a Ngannou je odlučio gospodski odgovoriti:

‘‘Koga briga? Dana White misli što Dana White misli, a ja se osjećam onako kako se osjećam. Osobno, osjećam se odlično. Mislim da moraš pozvati njega u emisiju i pitati ga. Mene isto zanima što misli‘‘, rekao je Ngannou.

‘‘Dana je Dana, on govori ono što mora. U većini slučajeva to ne znači ništa. Morate razumjeti jednu stvar, a to je da se sve za mene odigralo savršeno. Nakon napuštanja UFC-a, da nisam na stolu imao niti jedan od ovih ugovora, opet bih bio sretan. Ovo ionako nije odluka koja se donosi preko noći, razmišljao sam o tome jako puno. Neću raditi ono što mi se ne radi samo da zadovoljim nekoga‘‘, dodao je.

Sada se očekuje i Francisov debi za PFL, a bit će zanimljivo vidjeti koga će mu dati kao protivnika. Iako, vjerojatno je puno onih koji bi ga i dalje htjeli gledati u boksu, pogotovo protiv velikih imena.N

Linker
04. svibanj 2024 11:07