K1 i Boks

Francis Ngannou: ‘Mike je brz kao treptaj oka. Prebit će Jakea Paula, taj tip nije u našoj težinskoj kategoriji‘

Francis Ngannou vs. Mike Tyson

 Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia
Mike je svoju brzinu demonstrirao na video zapisima koje je objavljivao na društvenim mrežama, no valjda je svima jasno da je prava borba nešto totalno drugo

Jako puno fanova, ali i kolega boraca, savjetovalo je boksačku legendu Mikea Tysona, da odustane od borbe protiv Jakea Paula u jedanaestom mjesecu. Dvojac se već trebao boriti ovoga ljeta, no borba je otkazana zbog zdravstvenih problema legendarnog boksača. Tada je uskočio Mike Perry, a Jake i Mike dobili su novi datum.

Međutim, Francis Ngannou odlučio je ići kontra većini te je rekao da će Tyson prebiti Paula u jedanaestom mjesecu. Također, pohvalio je Tysona rekavši da još uvijek posjeduje nenormalnu brzinu, a ovo je rekao za Bloody Elbow:

‘‘Mislim da će mu Tyson svejedno naprašiti dupe. On definitivno više nije onakav kakav je bio kao mlad, ali kada se on počne kretati oko vas, zapitate se koji je to vrag. To je jedna stvar koju ljudi ne razumiju oko Mikea Tysona. Miče se s lijeve na desnu stranu u treptaju oka‘‘, započeo je Ngannou.

‘‘Jake Paul nije naša težinska kategorija. Jedva da smo ga primijetili kad je stajao blizu nas. Govorim osim trenutka kada smo se sreli i kada sam mu stisnuo ruku. Ali kada smo stajali licem u lice, kada sam ga pokušao pogledati u oči, nisam ga vidio. Nisam vidio Jakea Paula. Nije bio u mojoj liniji‘‘, dodao je.

Mike je svoju brzinu demonstrirao na video zapisima koje je objavljivao na društvenim mrežama, no valjda je svima jasno da je prava borba nešto totalno drugo. Kako god, vidjet ćemo kako će Tyson izgledati u borbi s čovjekom koji je toliko mlađi od njega.

Linker
10. rujan 2024 13:00