K1 i Boks

Francis Ngannou tražit će nokaut protiv Furyja: ‘Već sam pobijedio, ovaj nokaut bi osjetio drugačije‘

Francis Ngannou 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Šanse protiv jednog Tysona Furyja mu i nisu velike, no u ringu, a pogotovo u teškaškom meču, se svašta može dogoditi

Ove nas subote u Saudijskoj Arabiji očekuje još jedan boksački spektakl, a glavni akteri će biti naravno Francis Ngannou i Tyson Fury. Bez obzira što mu gotovo nitko ne daje nikakve šanse, Ngannou će pokušati šokirati svijet i pobijediti Tysona Furyja, a zatim mu upropastiti planove da se bori protiv Usyka.

Nokaut u ranim rundama je njegova jedina šansa, iako je teško uopće vizualizirati takav scenarij. Kako god, Ngannou se nada upravo tome, a rekao je da bi nokaut nad Furyjem bio drugačiji od svih njegovih dosadašnjih nokauta u MMA-u:

‘‘Mislim da bi ovo bio jedinstven osjećaj, čovječe. Ovo bi bio totalnu drugačiji osjećaj. Obično ja očekujem kakav je osjećaj nekoga nokautirati, zato što znam kako je to. Ali ovaj puta je totalno drugačije. Ne znam kakav bi to osjećaj bio, ali znam da bi bilo drugačije nego sad. Ovo je već uspjeh, ovo je već pobjeda. U subotu navečer idem po drugu pobjedu, a jednu već imam. Osvojio sam sve‘‘, rekao je Ngannou jučer prilikom dolaska u Abu Dhabi.

Francisu je boksački meč, odnosno veliki boksački meč bio velika želja, a ove subote će ju i ostvariti. Osim toga, osigurat će se i financijski te će se naplatiti više nego za sve MMA mečeve zajedno, tako da ne čudi da izjavljuje da je već pobijedio.

Šanse protiv jednog Tysona Furyja mu i nisu velike, no u ringu, a pogotovo u teškaškom meču, se svašta može dogoditi. Tko zna, možda nam Francis pruži iznenađenje desetljeća i uistinu nokautira Tysona Furyja.

Linker
17. travanj 2024 23:30