K1 i Boks

Frank Warren oduševljen borbom Joycea i Chisore: ‘Očekivao sam da će biti kompetitivno, ali ne ovoliko‘

Derek Chisora vs. Joe Joyce 

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutter/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ni Joyce ni Chisora definitivno više nisu u svojim najboljim danima, a ni karijere im više nisu u toliko ozbiljnim fazama

Malo tko je doživio strelovit pad u karijeri kao što ga je doživio Joe Joyce. Prije samo nešto više od godinu dana, govorilo se kako je on sljedeća velika prijetnja elitnim teškašima, prognozirala mu se velika karijera, a on je u subotu izgubio od Dereka Chisore čiji su najbolji dani odavno prošli.

Nakon dva vezana poraza od Zhileija Zhanga, vratio se pobjedom, tako da ni Frank Warren nije znao što može očekivati od Joycea. Nakon borbe su Warrena pitali što je sljedeće za Joycea nakon poraza od Chisore, na što je on odgovorio:

‘‘Još uvijek ne znam što je sljedeće za njega. Prerano je reći. Ranije sam rekao da mislim kako gubitnik iz ovog meča više nema što tražiti, ali nisam očekivao da će biti ovakva borba. Mislio sam da će biti kompetitivna, ali nisam očekivao da će biti ovakva. Ne mogu zamisliti ni Furyja ni Usyka u takvoj borbi‘‘, rekao je Warren na press konferenciji.

‘‘Bila je vrlo bliska borba, išla je naprijed i nazad, ali jako uzbudljiva. Pogledajte samo koliko imaju godina, nemam pojma kako Chisora to još uvijek može, a ni kako Joyce može. Nisu promašivali jedan drugoga, svaki udarac kojeg su bacali su i pogađali‘‘, dodao je.

Ni Joyce ni Chisora definitivno više nisu u svojim najboljim danima, a ni karijere im više nisu u toliko ozbiljnim fazama. Joyce je nakon dva uzastopna poraza od Zhanga prestao biti ime koje se spominje kada su u pitanju titule, a koliko se još namjerava boriti, ostaje nam za vidjeti.

Linker
18. rujan 2024 22:06