K1 i Boks

Froch savjetovao Joeu Joyceu da se umirovi: ‘Starog psa ne možete naučiti novim trikovima‘

Joe Joyce

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
Carl Froch uputio žustre komentare nakon povratničke borbe Joycea: ‘Starog psa ne možeš naučiti nove trikove‘

Bivši prvak super srednje kategorije, Carl Froch, nije imao riječi hvale na povratničku borbu Joea Joycea, govori kako nije izgledao dobro unatoč pobjedi.

Joe Joyce uspio se vratiti u pobjedničku kolumnu nakon dva teška poraza od dobro poznatog Kineza Zhilei „Big Bang“ Zhanga, pobjedom nad Kashem Alijem prošloga vikenda te bivši prvak,koji je sada analitičar i komentator nije impresioniran Britančevim nastupom.

“Mislim da se mučio, pobijedio je, bio je aktivan kao i obično, ali primio je previše udaraca u bradu. I vidjeli smo to, kada je zakoračio na svjetsku razinu, Zhilei Zhang ga je dvaput pobijedio i taj drugi meč završio je teškim nokautom.“

“To je zabrinjavajući nokaut. Htio sam ga vidjeti kako se vraća i još malo pomiče glavu, stavi ruku ispred lica, možda podigne obje rukavice i skine glavu s linije, ali starog psa ne možeš naučiti nove trikove." Froch govori za svoj YouTube kanal.

„The Cobra“ je zatim dao svoju posljednju poraznu ocjenu Joyceu, koji se nedavno upleo u rat riječima s Martinom Bakoleom.

"Joe Joyce mi je pokazao da bi vjerojatno trebao razmisliti o tome da objesi rukavice."

Nakon te borbe, Joyce je prozvao Dilliana Whytea, koji se i sam počeo pripremati za iduću borbu, gotovo godinu dana nakon neuspjelog doping testa.

Linker
20. travanj 2024 17:56