K1 i Boks

Fury je ponovno zapjevao, a Wilderu je poručio: ‘Molit ću za tebe kako bi Bog omekšao tvoje srce‘

Tyson Fury
 ROBYN BECK Afp
Karizmatični ‘‘Gypsy King‘‘ ponovno je pružio nastup za pamćenje

Britanski boksač Tyson Fury poznat je po svojim zanimljivim nastupima i govorima koje odradi netom nakon odrađenog meča. Tako ''Gypsy King'' niti ovaj puta nije razočarao. Pobijedio je Fury svog protivnika Deontayja Wildera u 11. rundi borbe, a zatim je odradio razgovor s ESPN-ovim Bernardom Osunom.

'Kao što je veliki John Wayne rekao, napravljen sam od sirovog željeza i čelika. Prije svega, želim zahvaliti svom gospodaru i spasitelju, Isusu Kristu. On je učinio moje noge snažnima. Nekoliko puta završio sam na podu i bio sam ozlijeđen. Wilder udara jako i čvrst je. Pogađao sam ga nekim velikim udarcima, a moj gospodar i spasitelj osovio me na noge kako bih mu pružio slavu.'', rekao je religiozni Fury te se osvrnuo na Wildera.

''On (Wilder) nema ljubavi prema meni. Znate zašto? Zato što sam ga pobijedio tri puta. Ja sam sportaš, pokušao sam mu odati poštovanje, no on ga je odbio. To je njegov problem. Ja ću moliti za njega kako bi mu Bog omekšao srce.''

Općepoznato je kako Tyson Fury gotovo uvijek pjeva nakon svoje borbe i pobjede, a niti ovaj puta nismo ostali uskraćeni za prezentaciju njegovih vokalnih sposobnosti. ''Gypsy King'' se prihvatio mikrofona i otpjevao je pjesmu Marca Cohna ''Walking in Memphis''.

Kako je sve to izgledalo netom nakon završenog meča, možete pogledati OVDJE.

Linker
14. travanj 2024 15:53