K1 i Boks

Furyjev otac ‘otjerao‘ dugogodišnjeg promotora: ‘Više ih ne trebamo, uzimali su novac za ništa!‘

Frank Warren i Tyson Fury 

 Avalon.red/Avalon/Profimedia
Je li ovo potencijalni kraj suradnje Warrena i Furyjevih se ne zna, no ove riječi ne zvuče kao da obećavaju njihovu daljnju suradnju

Izgleda da ni kod Furyjevih ne cvate samo cvijeće. Danas je Tysonov i Tommyjev otac objavio kako je Fury mlađi, odnosno Tommy, prekinuo suradnju s dugogodišnjim poslovnim partnerom i prijateljem Frankom Warrenom. Inače, Warren je čelni čovjek Queensberryja koji se brine za Tysonovu karijeru, a do nedavno se brinuo i za Tommyja.

John Fury je potvrdio kako njegov mlađi sin više neće surađivati s Warrenom, a kao glavni razlog je naveo činjenicu da Tommyju već previše dugo ne može pronaći borbu. Tommy je u pregovorima s YouTuberom KSI-jem, no izgleda da su naletjeli na probleme:

‘‘Razišli smo se jer ih više ne trebamo. Zašto bi plaćali ljude koji ne rade ništa za vas. Frank Warren nije ništa napravio za Tommyja, zar ne? Nije mu mogao pronaći nikakvu borbu. Rekao mi je da ništa ne može i ja sam rekao da nema problema. Samo neću plaćati nekome tko ne radi ništa. Dobivali su naš novac za ništa. Ne trebamo ih, ja mogu raditi biznis. Ja i moj odvjetnik, ne trebamo ljude poput Warrena‘‘, rekao je John za Express Sport.

‘‘On je sada izbačen. Ali hvala mu na svemu. Poznam Franka 40 godina, ovo je samo biznis i ništa osobno. Jednostavno ga ne trebamo u Tommyjevoj karijeri. Sve ću raditi sam. Ne trebamo ljude koji ne rade ništa‘‘, dodao je.

Je li ovo potencijalni kraj suradnje Warrena i Furyjevih se ne zna, no ove riječi ne zvuče kao da obećavaju njihovu daljnju suradnju. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se razići i s Tysonom.

Linker
21. travanj 2024 19:54