Ostalo

Jake Paul pršti samopouzdanjem pred meč s Nateom Diazom: ‘Garantiram da ću ga nokautirati, spavat će 100 posto!‘

May 6, 2023; Miami, Florida, USA; Jake Paul watches a game between the Miami Heat and the New York Knicks during game three of the 2023 NBA playoffs at Kaseya Center.,Image: 774276854, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Sports/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
Ako pobijedi kako najavljuje, potencira se revanš s Furyjem

Jake Paul ne jamči samo pobjedu nad Nateom Diazom, on jamči i nokaut. Paul se suočava s Diazom 5. kolovoza (osmi mjesec) u Dallasu u njihovom dugo očekivanom boksačkom meču. Ovo je Diazova prva borba otkako je napustio UFC, a bivša zvijezda Disney Channela predviđa da zvijezdu oktogona čeka svijet bola u njegovom boksačkom debiju.

"Vraćam se s osvetom, ponovno ispunjen onom glađu koju sam imao na početku sporta da dokažem ljudima za što sam sposoban. Lav je izgubio, povukao sam se natrag u džunglu, sve sam bilježio, oporavio sam se, trenirao sam, a sada će ovaj lav izaći i raskomadati ovog tipa. Morat će platiti za sav ovaj naporan rad, svu žrtvu koju sam podnio tijekom ovog kampa. Obećavam, bit ću prva osoba koja će ga zaustaviti 5. kolovoza (osmi mjesec). Spavat će, 100 posto!”

Iako je Diaz već bio zaustavljen u MMA-u, nikada nije brutalno nokautiran, a Paulovu dosadašnju boksačku karijeru definirali su brutalni udarci bivših MMA boraca, uključujući Bena Askrena i Tyrona Woodleya. Međutim, nedavno je doživio svoj prvi boksački poraz, izgubivši podijeljenom odlukom sudaca od Tommyja Furyja u njihovom meču u veljači (drugi mjesec). Paul je rekao da ga je taj poraz učinio boljim borcem, a u kolovozu (osmi mjesec) Diaza čeka grubo buđenje.

"Dopustit ću svojim postupcima da govore. Kada uđe tamo sa mnom i vidi moju brzinu, snagu, vještinu, a ne može me udariti, to će ga frustrirati. U tom trenutku će znati da se zaje**o i da će se osramotiti, a postoji razlika između UFC prvaka i boksača, ja sam vrlo vješt boksač. Moje šake će sve govoriti.”

Nakon što je to učinjeno i Paul se vratio na pobjednički kolosijek, rekao je da bi revanš s Tommyjem Furyjem mogao biti na pomolu.

"To trenutno nemam na umu, ali definitivno ću imati kada pobijedim Diaza", zaključio je.

Linker
27. travanj 2024 23:39