K1 i Boks

Furyjev otac se nada da će Joshua nokautirati Wildera: ‘On je obična pi**a koja plače‘

Deontay Wilder
 

 Frank Micelotta/Fox Sports/Pictu/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ovo je definitivno borba koju svi fanovi žele gledati, no još se uvijek ne zna jesu li boksači uopće u pregovorima

Na vrhu teškaškog boksa postoji nekoliko mečeva koje svaka osoba na svijetu želi gledati, no nedavni pregovori između Usyka i Furyja su dokazali da interesi menadžera i promotora mogu uvelike upropastiti sve velike planove. Toga vjerojatno nisu pošteđeni ni Joshua i Wilder, iako je to nešto što želimo vidjeti.

Vjerojatno se svi jako dobro sjećamo kada je Tyson Fury nakon drugog poraza od Usyka ucjenjivao Joshuu da potpiše ugovor odmah i bori se protiv njega, a za očekivati je bilo da Joshua i njegov tim na to neće pristati. Izgleda da Fury i dalje ne odustaje od ideje oko te borbe, a njegov otac John je rekao kako se nada da će Joshua nokautirati Wildera:

‘‘Mislim da mi svi znamo što će se dogoditi. Volio bih da Antony Joshua nokautira Wildera jer je on jedna mala kujica. On je obična pi**a koja plače, oprostite mi na izrazu. No, iskreno mogu vidjeti i Joshuu da ga Wilder uhvati na bradu‘‘ rekao je Fury za The Mirror.

‘‘Ponavljam, Anthony Joshua će nokautirati Wildera. Znate li zašto? Zato što Wilder ne može podnijeti udarce koji sjednu sa strane. Tyson mu je smrskao lubanju. Ako Joshua pogodi na isto mjesto, sigurno će ga ugasiti‘‘, dodao je.

Puno s eu posljednje vrijeme govori o meču između Wildera i Joshue koja bi se trebala održati u dvanaestom mjesecu. Još ništa nije službeno niti se zna jesu li boksači u pregovorima, ali nadamo se da jesu. Taj meč je nešto što bi vjerojatno svaki fan na planeti želio gledati, samo se nadamo da ga neće zadesiti sudbina meča između Furyja i Usyka.

Linker
25. travanj 2024 17:24