Ostalo

(VIDEO) Velika objava stiže sutra: Ngannou skupio negativne komentare i napravio video, sutra objavljuje gdje nastavlja karijeru

Francis Ngannou

 Twitter, Francis Ngannou
Francis je skupio negativne komentare na sebe i svoju karijeru, tako da se nešto veliko sigurno sprema sutra kroz dan

Teško je na jednostavan način opisati što se to sve u posljednjih pola godine izdogađalo bivšem UFC prvak u teškoj kategoriji, Francisu Nganouu. Prvo je napustio UFC, a zatim je dugo trebalo da otkrije gdje će nastaviti karijeru. No, izgleda da je čekanju došao kraj jer Francis sutra, točnije 16.5., objavljuje svoj idući korak.

Ngannouu su propali pregovori s Bellatorom, BKFC-om i ONE Championshipom, tako da je od MMA organizacija ostao jedino PFL. Mnogi su Francisa pljuvali i govorili kako je pohlepan, a sve te komentare ćete moći pronaći u videu na dnu članka.

Francis vjerojatno ima jako dobar razlog za postavljanje ovakvog videa jer se vjerojatno sprema nešto ogromno. Ne smijemo zaboraviti na činjenicu da Tyson Fruy i dalje nema ugovoren nastup, a isto vrijedi za Deontaya Wildera. Vjerojatno postoji dobra mogućnost da je Francis dogovorio meč upravo protiv jednog od ova dva boksača, no valja čekati sutra i službenu najavu.

Mnogi su Francisu savjetovali da pregrize ponos i vrati se u UFC, a jedan od najglasnijih je svakako bio Daniel Cormier. Njegov komentar je u Francisovom videu u prvom planu, tako da UFC možemo odmah otpisati. Postoji mogućnost da se radi o PFL-u, no u ovom je trenutku teško bilo što nagađati.

Sve će biti objavljeno sutra, tako da pomno pratimo i čekamo vijesti o idućem angažmanu bivšeg UFC prvaka. Dok čekamo, svakako pogledajte video kojeg je Ngannou objavio, a svakako je zanimljivo to što je skupio sve negativne komentare. Nešto veliko se sigurno sprema.

Linker
21. travanj 2024 09:45