K1 i Boks

Furyjev otac uvjerava da će se borba protiv Usyka dogoditi: ‘Stani u red i uzmi ono što ti je ponuđeno‘

Tyson i John Fury

 Inews
Ukoliko Usyku ponude uvjete kakvi pristaju svjetskom prvaku, gledat ćemo ovaj meč

Malo je onih koji su zadovoljni Furyjevim izborom protivnika za njegov idući nastup. Francis Ngannou je borac koji se nikad do sada nije našao u ringu u profesionalnom boksačkom meču, a dojam se pojačava zbog činjenice da smo mogli gledati meč za apsolutnog prvaka protiv Oleksandra Usyka.

Kako god, Fury je sabotirao te pregovore i uskratio nas za ovaj ogromni meč, no Tysonov otac John tvrdi kako se meč protiv Usyka jednostavno mora dogoditi. Iako ne zna reći kada će se dogoditi, rekao je da se to jednostavno ne može izbjeći:

‘‘On je svjetski prvak. On je kralj u ringu. Svi putevi vode k njemu. Ako ćeš se boriti s Tysonom, onda učini ono što govoriš da ćeš učiniti. Stani u red i uzmi ono što ti je ponuđeno, inače ništa od toga. Tyson je sada u stadiju karijere kada može činiti što god želi, ne možete ga kriviti. Zaradio je pravo da to čini‘‘, rekao je John za Seconds Out.

‘‘Kao što sam rekao, stvari se moraju dogoditi, morat će se boriti s Usykom. Borit će se Usykom, samo je pitanje vremena kada će se moći sastati jer vjerujem da mogu i da hoće. Sigurno će se dogoditi, samo ne mogu reći kada. Dogodit će se, to sigurno znam‘‘, zaključio je.

Ukoliko Usyku ponude uvjete kakvi pristaju svjetskom prvaku, gledat ćemo ovaj meč. No, ako očekuju da će opet moći ‘‘jahati‘‘ po njemu i ponižavati ga na sve moguće načine, mogu zaboraviti na taj meč jer Usyk sigurno neće pristati.

Linker
14. svibanj 2024 15:58