K1 i Boks

Furyjev promotor: ‘Ako se Joshua vrati, moguće je da ćemo organizirati tu borbu‘

Joshua i Fury

 Screenshot (youtube, Secondsout, Btsport)
Kaže da se Joshua treba u potpunosti resetirati

Anthony Joshua je prošlog vikenda ponovno poražen od strane odličnog Usyka. Napravio je Joshua neke preinake u odnosu na prvi meč, čak je promijenio i trenera, no ništa nije bilo dovoljno da vrati pojase u svoje vlasništvo jer je odlični Ukrajinac nešto što Joshua očito ne može riješiti.

Nakon samog meča Anthony je imao ‘mini živčani slom‘ kada je Usykove pojase bacao iz ringa i na krajnje bizaran način uzeo mirkofon i pričao nebuloze dobrih nekoliko minuta. Iako se mnogi pitaju što je sljedeće za njega, budućnost je neizvjesna. No jedno je sigurno, a to je da se Furyjev tim još uvijek nada toj borbi.

‘‘Ako se AJ uspije vratiti i zaredati još nekoliko pobjeda, a vjerujem da će i Tyson pobijediti Usyka, to će možda biti borba koji će valjati organizirati. No Joshua se mora u potpunosti resetirati prije nego li uopće počne razmišljati o takvim borbama. Andy Ruiz ga je u velikoj mjeri razotkrio, a posljednje dvije borbe su pokazale što trebate raditi da ga pobijedite‘‘, rekao je Frank Warren, jedan od Furyjevih promotora.

Istaknuo je i kako su Saudijci i više nego zainteresirani za organizaciju unifikacijske borbe:

‘‘Izazov će im biti zadovoljiti financijske zahtjeve obojice. Po prvi puta su svi pojasevi na liniji, tko zna u koliko već dugo vremena. Sve će biti oko novca.‘‘, zaključio je Warren.

Linker
03. svibanj 2024 16:38