K1 i Boks

Furyjev promotor: ‘Prognoze Eddieja Hearna su za boks dobre koliko i hemoroidi za jahača konja‘

Fury i Warren

 Screenshot (youtube, Bt Sport Boxing)
Kaže da je Hearn svaki put do sad promašio s prognozama

Nakon što su se dojmovi nakon velike pobjede Oleksandra Usyka nad Anthonyjem Joshuom slegli, mogli bi smo reći da je ostao samo još jedan najveći meč koji je u ovom trenutku moguće organizirati.

Usyk je prije dva tjedna ponovno bio bolji od Joshue. Nakon dvanaest rundi je došao do druge pobjede protiv bivšeg prvaka Anthonyja Joshue koji je, doduše, bio dosta bolji nego u njihovom prvom susretu. Nije to bilo dovoljno da riješi zagonetku zvanu Usyk i vrati pojaseve u svoje vlasništvo.

Nakon borbe, fanovi su bili jednoglasni: Usyk se mora boriti protiv Furyja. Ne sumnjamo da bi svaki fan to gledao, ali Eddie Hearn nije tako govorio nakon što mu je Joshua poražen:

‘‘Fury se ne želi boriti protiv Usyka. Ali možda će morati jer će novac biti prevelik. Ne bi to bila nešto dobra borba, ali bi bilo zanimljivo jer bi jedan drugog zbunjivali kretnjama. Mislim da se Fury neće boriti protiv Usyka. Mislim da bi pobijedio, ali moj favorit u toj borbi je Usyk.‘‘

Na to mu nije ostao dužan ni Furyjev promotor, Frank Warren:

‘‘Govorio je i da će Wilder pobijediti Tysona tri puta. Govorio je da neće prodavati karte u Americi, a srušio je rekord u Las Vegasu. Govorio je da će Dillian Whyte prebiti Furyja, a zna se kako je završilo.‘‘

‘‘Njegove boksačke prognoze su dobre kao što bi hemoroidi bili za Frankiea Dettorija (jahač). Kako god, Joshua je poražen i Hearn je van igre za titulu‘‘, zaključio je Warren.

Linker
19. travanj 2024 00:54