K1 i Boks

Furyjev tim negoduje, Hearn tvrdi da svojim potezom nije prekršio dogovor

Eddie Hearn
 TGSPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Predstavnici svjetskih prvaka imaju različito tumačenje intervjua kojeg je objavio ESPN

Eddie Hearn razljutio je onu drugu stranu stola kada je u ponedjeljak otkrio kako su ugovori za dvije borbe Anthonyja Joshue i Tysona Furyja konačno potpisani.

Razlog se krije u navodnom dogovoru po kojem su obje strane trebale istovremeno objaviti veliku vijest. Upravo zato se i nedugo nakon Hearna javio nezadovoljni Frank Warren, jedan od promotora aktualnog WBC-ovog prvaka Furyja.

"Nismo sretni, ali informacija je već izašla van i više ništa ne možemo oko toga učiniti. Još tu ima posla za odraditi, ali svi želimo da se ovo ostvari", rekao je Warren za talkSPORT.

Datum i lokacija, podsjetimo, još nisu poznati. Ali poznata nam je zato reakcija Hearna koji je za iFL TV prokomentirao Warrenove riječi. Eddie, naime, tvrdi kako ono što je rekao u intervjuu za ESPN uopće nije bila objava meča.

"Bio je to intervju, a ne najava. Nismo htjeli napraviti veliku službenu najavu i time izazvati frku, ali htio sam svima dati do znanja kakva je situacija. Razgovarao sam s Furyjevim timom i bili su sretni da svima prenesemo da su svi potpisali ugovor, jer to je stvarno dobra vijest. No, još uvijek moramo neke stvari riješiti... Mislim da je Frank rekao da je dogovoreno da ćemo napraviti objavu, a ovo nije bila objava. Prošao sam kroz to s Furyjevim timom i bili su sretni s time da se to spomene. Eto, to se dogodilo. Nije da sam 'tweetao' i govorio, 'Dogovoreno je!'. Postavilo mi se pitanje: 'Čuo sam da ste svi potpisali, je li to točno?' i ja sam odgovorio: 'Da, jesmo i sada idemo prema potvrđivanju datuma i lokacije'. Mislim da bismo svi trebali ovo proslaviti. Još ima posla, ali je i ovo dobra vijest", objasnio je Hearn.

Linker
26. travanj 2024 21:21