K1 i Boks

Tyson nakon ‘intenzivnih‘ pregovora odbio ogroman novac za borbu s Holyfieldom? ‘Ovo je gubitak vremena!‘

Evander Holyfield i Mike Tyson
 ETHAN MILLER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
‘Mislili smo da je ovo gotova stvar, ali onda se sve odjednom raspalo...‘

Predstavnici Evandera Holyfielda frustrirani su napustili posljednji sastanak s ljudima koji brinu o karijeri Mikea Tysona.

Već se mjesecima priča o mogućem ekshibicijskom meču nekoć velikih boksačkih rivala i bivših svjetskih prvaka, ali susret koji je izgleda bio planiran za posljednji vikend u svibnju i event na Hard Rock stadionu u Miamiju, očito nailazi na velike prepreke.

Prema priopćenju Holyfieldovog tima, Tysonovi predstavnici odbili su ponudu od zajamčenih 25 milijuna dolara. Obje strane su navodno bile u "intenzivnim pregovorima već nekoliko mjeseci", a ona Holyfieldova vjerovala je da je dogovor "neizbježan". No, onda su, prema njihovim riječima, zahtjevi s Tysonove strane postali neodrživi te dogovor nije postignut.

"Mislili smo da je ovo gotova stvar, ali sve se brzo raspalo kada su Tysonovi ljudi odbili sve ponude", rekao je Holyfieldov menadžer Kris Lawrence pa dodao:

"Cijelo smo vrijeme pregovarali u dobroj vjeri, a ispalo je da smo na kraju samo gubili vrijeme."

Holyfield i Tyson dvaput su se obračunali tijekom svojih bogatih profesionalnih karijera, a četiri godine stariji 'The Real Deal' je slavio u oba susreta. Prvi puta tehničkim nokautom u meču koji se 1996. godine održao u lasvegaškoj MGM Grand Garden Areni, a drugi puta već iduće godine kada je na istom mjestu Iron Mike diskvalificiran nakon nezaboravnog ugriza za uho.

Linker
26. travanj 2024 09:21