K1 i Boks

Gervonta Davis izašao iz zatvora, fanovi u šoku: ‘Izgleda kao nečiji ujak nakon odslužene kazne za ubojstvo‘

Gervonta Davis

 Twitter/Michael Benson
Boravak iza rešetaka ostavio je vidljivog traga na neporaženom američkom boksaču

Sredinom travnja Gervonta Davis nokautirao je Ryana Garciju u sedmoj rundi njihovog obračuna u vegaškoj T-Mobile Areni i upisao svoju 29. profesionalnu pobjedu (u isto toliko mečeva). Mjesec dana nakon toga, ovaj sjajni boksač lake kategorije, pred sudom u Baltimoreu, osuđen je na 90 dana kućnog pritvora i 200 sati društveno korisnog rada zbog prometne nesreće koju je skrivio 2020. godine, što je bio čak i povoljan sudski epilog za njega budući da mu je inicijalno prijetilo više od sedam godina zatvora.

Unatoč blagoj presudi, "Tank" je prekršio pravila kućnog pritvora zbog čega je morao ostatak kazne odslužiti iza rešetaka. U petak je završio njegov boravak u zatvoru, koji je trajao više od mjesec dana, a britanski novinar Michael Benson (urednik boksačke rubrike na Talksportu) na svom je Twitteru objavio fotografiju nastalu neposredno nakon Davisova puštanja na slobodu. Boravak u zatvoru ostavio je vidljivog traga na neporaženom američkom boksaču, a u kakvom je stanju izašao, možete vidjeti i sami na predmetnoj fotografiji.

Publika na društvenim mrežama šokirana je Gervontinim izgledom, a brojne je tviteraše inspirirao za zbijanje šala na njegov račun.

"Brat se mora što prije javiti svom frizeru i brijaču", "Zašto u pozadini čujem muziku iz GTA San Andreasa?", "Izgleda kao nečiji ujak koji je upravo odslužio kaznu za ubojstvo", "Kao da je bio 25 godina u zatvoru", "Izgleda kao da će glumiti u novom nastavku filma ‘Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu‘", samo su neki od komentara.

Linker
20. travanj 2024 02:01