K1 i Boks

Hearn reagirao na Chisorinu ‘viziju‘ da će Whyte pasti na doping testu: ‘Derek uvijek govori bizarne stvari‘

Derek Chisora i Eddie Hearn

 Nick Potts/PA Images/Profimedia
Derek Chisora je svakako bio jedan od kandidata za Joshuinog zamjenskog protivnika, no odluka je ipak pala na Roberta Heleniusa

Odmah nakon pada na doping testu od strane Dilliana Whytea se javio i Derek Chisora, odnosno David Haye koji je otkrio kako je Chisora odradio puni kamp za Joshuu jer je znao da će Whyte pasti na doping testu. Postavilo se pitanje kako je to mogao znati sa tolikom sigurnošću da dovede i plati cijeli kamp, a odgovor je, čini se, i dalje misterija.

Međutim, Eddie Hearn tvrdi da ti nema nikakvih urota nego da je Derek Chisora tip koji i inače govori puno čudnih stvari. Prema njemu, Chisora će uvijek reći takve stvari, samo se ovoga puta dogodilo da je uistinu pogodio što će biti.

‘‘Mislim da je rekao da ima osjećaj da će Dillian Whyte pasti na doping testu, ali Derek inače zna govoriti tako bizarne stvari samo što je ovog puta bio u pravu. Ali kada su došli rezultati testa, nije bilo telefonskog poziva, nije bilo prethodnih informacija, nikakvih upozorenja. Došao mi je mail i tek me onda nazvala Margaret Goodman iz VADA-e. Tada smo bili informirani oko cijele situacije. To je bilo u subotu ujutro prema britanskom vremenu‘‘, rekao je Hearn za Boxing Social.

Derek Chisora je svakako bio jedan od kandidata za Joshuinog zamjenskog protivnika, no odluka je ipak pala na Roberta Heleniusa. Chisora će na ovoj priredbi svakako nastupiti, a protivnik će mu biti Gerald Washington.

Kako god, ukoliko je uistinu platio cijeli kamp za Joshuu, možda se ipak prevario jer ga sada čeka puno manje kvalitetan protivnik od Joshue. Na kraju dana, najvažnije je da je spreman za meč.

Linker
02. svibanj 2024 16:53