K1 i Boks

Hearn smatra da si je Fury teško zaprljao ostavštinu: ‘Sada će nestati, to je čovjek koji ne podnosi kritike‘

Tyson Fury

 Dave Shopland/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nema dvojbe da je Francis Ngannou protekle subote prodrmao boksački svijet, ali je vjerojatno zainteresirao i brojne promotore. Jedan od prvih koji ga je počeo hvaliti bio je Eddie Hearn, a cijelo vrijeme dok je hvalio Ngannoua, ‘‘vraćao‘‘ je Tysonu Furyju za sve što je izgovorio protiv Joshue.

Hearn je prvo rekao kako je Fury izgubio od tipa koji nikada nije boksao i totalnog početnika, a sinoć je gostovao u najnovijem izdanju ‘‘The MMA Houra‘‘ gdje je izjavio kako si je Fury ovom borbom teško zaprljao ostavštinu.

‘‘Mislim da je Francis pobijedio u ovom meču. Za jednog debitanta, pobijediti svjetskog teškaškog prvaka je jednostavno nevjerojatno. Znam da je sada zaradio poštovanje ljudi i sve to, ali mislim da je zaslužio ovu najvećiu pobjedu u povijesti boksa. To je realnost, ne mogu vjerovati što je učinio‘‘, rekao je Hearn.

Osim što je propisno nahvalio Francisa, odlučio je Furyju ‘‘vratiti‘‘ za svu bahatost koju je u posljednjih godinu dana ispoljavao prema Joshui i drugim boksačima:

‘‘Mislim da će Tysonu biti jako teško u idućih nekoliko tjedana, svi će mu ovo nabijati na nos. Njemu se to ne sviđa, on ne voli kritike. Vjerojatno će sada nestati s društvenih mreža i vjerojatno će reći kako mu treba pauza da se opusti. Izvlačit će se na vrijeme s obitelji, na božićno vrijeme i sve ostalo. Međutim, sve ove kritike će ga jako pogoditi jer je i sam svjestan da si je teško zaprljao ostavštinu s ovim‘‘, zaključio je Hearn.

Linker
25. travanj 2024 17:00