K1 i Boks

Hearn za Joshuu želi još jednu borbu protiv nekoga tko je na ‘minimalno višoj razini od Franklina‘

Joshua i Hearn

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Izgleda da je Joshuino samopouzdanje ozbiljno narušeno kad njegov promotor javno iznosi ovakve stvari

Prije desetak dana Anthony Joshua se vratio na pobjedničke staze te je sudačkom odlukom svladao Jermainea Franklina. Nije to bio posebno atraktivan nastup, no svejedno je bio dovoljan da se bivši prvak izvuče iz poraza koje mu je u posljednje dvije godine nanio prvak Usyk.

Odmah je Hearn u ringu rekao da su Dillian Whyte ili Tyson Fury opcije za Joshuin idući meč, no jučer je dao zanimljivu izjavu. Rekao je da za Joshuu želi još jedan meč protiv nekog protivnika, protiv nekoga tko je na minimalno višoj razini od Franklina:

‘‘Mislim da je Dillian Whyte odlična opcija. Mislim da je to opasna i dobra borba. No, ima i drugih tipova u top 15. Bolje je biti iskren i reći da smo trenutno ovdje. Želim da se bori protiv nekoga tko je na minimalno višoj razini od Franklina, kako bi dobio još malo samopouzdanja prije nego se suoči s Wilderom ili Furyjem‘‘, rekao je Hearn za DAZN Boxing.

‘‘Ja jednostavno želim da Joshua uhvati neki zalet, ljudi to moraju razumjeti. Dio njega je uživao u borbi protiv Franklina jer se vratio na pobjedničke staze, nije pobijedio gotovo tri godine. Rekao mi je da će u medijima reći da mu je karijera gotova ako izgubi od Franklina, tako da mi je žao što nije iskoristio šanse koje je imao u meču‘‘, dodao je.

Neki dan je Joshua rekao da se zbog ozljede neće boriti do dvanaestog mjeseca, a plan im je bio da odrade još jedan meč na ljeto. Kako god, izgleda da je Joshuino samopouzdanje ozbiljno narušeno kada njegov promotor javno govori ovakve stvari.

Linker
05. svibanj 2024 13:53