UFC

Bisping pozvao Ngannoua nazad u UFC: ‘Ne može parirati Joshui, Wilderu i Furyju, a PFL nema taj novac‘

 Francis Ngannou 

 Katelyn Mulcahy/Getty images/Profimedia
Očekivalo se da će Francis nakon UFC karijere brže dobiti neke prilike, no dani prolaze a od njega nema nikakvih vijesti

Neki dan je Chael Sonnen savjetovao Francisa Ngannoua da se probudi i da nazove Danu kako bi se vratio u UFC. Izgleda da takav stav počinje dijeliti sve više fanova i boraca, jer je činjenica da Ngannou ni danas, nakon pet mjeseci od napuštanja UFC-a, nema apsolutno ništa dogovoreno.

Michael Bisping je jučer dao najnoviji savjet Nganouu. On se slaže sa Sonnenom i Francisa vidi jedino u UFC-u, a smatra i da Danine riječi kako se Francis više nikad neće boriti u UFC-u možda ne treba shvaćati toliko doslovno:

‘‘Francis Ngannou neće ići u PFL-ove sezone, nema šanse. Ništa negativno prema PFL-u, ali ja mislim da si oni njega ne mogu priuštiti. UFC mu je ponudio najveći ugovor ikad i nisu se dogovorili. BKFC rasipa novac okolo, no svejedno se ni s njima nije dogovorio. Tražio je previše novaca. Mislim da bi mu najbolje bilo da se vrati u UFC‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Dana je rekao da ga više nikad neće primiti nazad. Ne želim govoriti u ime Dane i UFC-a, ali možda hladne glave mogu napraviti neki kompromis. Iskreno vjerujem da mu je to najbolje. Ako će boksati, to bi bilo jednokratno. Wilder, Joshua i Fury su puno bolji boksači od njega. Udaraju puno jače i to rade od malih nogu. Ngannou im tehnički ne može parirati‘‘, objasnio je.

Gotovo pa ne prođe dan da se netko ne javi i Francisu ne savjetuje povratak u UFC. Mnogi su ga podržali kada je iz njega odlazio, no svi su vjerojatno očekivali više angažmana i bolju realizaciju Ngannouve karijere van UFC-a. No, nikad se ne zna što sutra donosi.

Linker
26. travanj 2024 11:47