K1 i Boks

Izvučeni su parovi četvrtfinala Gloryjevog Grand Prixa, evo na koga idu Verhoeven i Osaro

Glory Grand Prix

 GLORY KICKBOXING
Podsjećamo, turnir će se održati 9. ožujka u Arnhemu

Zadnjeg dana mjeseca siječnja održan je ždrijeb za Gloryjev Grand Prix u teškoj kategoriji. Nažalost, ipak nećemo gledati Antonija Plazibata jer je morao otkazati nastup zbog toga što mu treba vremena za pripremu nakon što mu je zacijelila ruka.

Ipak, život ide dalje i nadamo se što bržem povratku najboljeg hrvatskog kickboksača, a u međuvremenu nas čeka već spomenuti turnir. U "bubnju" je bilo osam teškaša, a evo i koji su parovi.

Prva borba bit će ona između Levija Rigtersa te Ukua Jurjendala. Rigters je posljednju borbu odradio u desetom mjesecu kada je pobijedio Iona Taburceanua, a na istoj se priredbi borio i Jurjendal koji je slavio protiv legendarnog Badra Harija.

Drugi par je Tariq Osaro-Bahram Rajabzadeh. Osara pamtimo upravo po pobjedi protiv Plazibata kad je i postao privremeni prvak, a sada će opet pokušati doći do vrha.

Treći par čine Nabil Khachab i Nordine Mahieddine. Upravo potonji jest zamjena za Plazibata, a vidjet ćemo koliko daleko može u ovom formatu.

Šlag na tortu, četvrta borba jest ona između Rica Verhoevena i Sofiana Laidounija. Verhoeven se uspješno vratio i obranio naslov protiv Osara u studenom prošle godine, a sad je opet u pohodu na osvajanje turnira.

Podsjećamo, turnir će se održati 9. ožujka u GelreDome Areni u nizozemskom Arnhemu.

Linker
21. travanj 2024 21:58