K1 i Boks

Jake Paul ipak neće isplatiti milijun dolara Eddieju Hearnu: Morali su obustaviti okladu

Eddie Hearn i Jake Paul

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
YouTuber i poznati boksački promotor tvrde da su pripremili alternativni način oklade

Katie Taylor i Amanda Serrano proteklog vikenda odradile su najveći meč u povijesti ženskog boksa. Irkinja je ostala neporažena (21-0-0) te je podijeljenom sudačkom odlukom zadržala svoje pojaseve u lakoj kategoriji.

Ususret borbi, Jake Paul i Eddie Hearn u ulogama promotora, privlačili su puno pažnje na borkinje, ali i na same sebe. Jedna od zanimljivih situacija, bila je navodna oklada između Hearna i Paula. Na jednoj od konferencija za medije, Paul i Hearn su dogovarali okladu, a Paul je izjavio kako je spreman kladiti se u milijun američkih dolara na pobjedu svoje predstavnice, Amande Serrano.

Hearn i Paul pružili su si ruke kako bi oklada postala ''službenom'', ali Serrano je na koncu izgubila i Paul je tako zapravo izgubio okladu s Hearnom. Ipak, od oklade i velike isplate neće biti ništa jer obojica su povukli okladu još uoči samog meča. Naime, Eddie Hearn savjetovan je od strane vlastitog pravnog tima da ne bi trebao ulaziti u oklade kad su u pitanju mečevi koje promovira.

''On se povukao iz oklade jer nije mogao sudjelovati iz nekih pravnih razloga. Mislim da ćemo sada pokušati nešto drukčije dogovoriti kako bi uplatili novce u humanitarne svrhe, ali očito sam izgubio okladu.'', rekao je Paul nakon meča, dok je Hearn još uoči borbe izjavio.

''Dogovoramo nešto u dobrotvorne svrhe. Jake i ja dogovorili smo alternativu koja će vas sve jako nasmijati. Dogovor vjerojatno uključuje to da ću ja biti nokautiran, ako Katie izgubi. Ukoliko Serrano izgubi, Jake Paul će završiti nokautiran.'', rekao je Hearn.

Preostaje nam vidjeti kakvu su alternativu dvojica promotora dogovorili, ali očito da je oklada u milijun dolara bila obično privlačenje pažnje.

Linker
26. travanj 2024 22:58