K1 i Boks

Jake Paul najavio meč: ‘On je peterostruki bivši UFC prvak, a bit će završen u drugoj rundi‘

Jake Paul
 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Poznati su razlozi zašto je Jake Paul odabrao Tyrona Woodleya za svog idućeg protivnika

Sad kad je već potvrđeno da će se krajem kolovoza održati boksački meč između Jakea Paula i Tyrona Woodleya, polako može krenuti ono što se zove "građenje meča". Intrigantne izjave, najave nokauta i sve što ide s tim, to je ono čega ćemo se do datuma održavanja meča svakako nagledati.

Već neke prve najave i poruke odaslao je Paul, objavom na Instagramu nedugo nakon što je meč potvrđen. Objasnio je zašto je za svoj četvri profesionalni meč kao protivnika odabrao upravo Woodleya. Čini se da njegov nadimak "Chosen One" u ovoj priči itekako ima smisla.

"Službeno je. Imam listu ljudi koje planiram nokautirati i sretan sam što ću svoju četvrtu profesionalnu borbu odraditi protiv jednog od njih. Protiv Tyrona Woodleya, peterostrukog UFC prvaka poznatog po nokauterskoj snazi. Tyron je previše pričao u svlačionici, one večeri kad sam nokautirao njegovog najboljeg prijatelja Bena i time je sebi osigurao vodeće mjesto na listi za odstrjel Problem Childa", glasio je prvi dio objava Paula.

U drugom dijelu osvrnuo se na ono što misli napraviti u meču, a nije ostao dužan niti Dani Whiteu, koji je rekao kako ga ne zanima apsolutno nikakav posao u koji je Jake Paul uključen. No, zato njegove bivše prvake i donedavne borce tako što očito zanima.

"Tyron je vrhunski udarač koji se borio protiv najboljih MMA boraca svijeta, ali Disney teen zvijezda će ga završiti u dvije runde. Možda Dana White ovog puta bude čovjek od riječi pa uistinu stavi svoj novac na pobjedu bivšeg prvaka, umjesto da pokušava omalovažiti moj uspjeh poput neke ljubomorne bivše. Influencer protiv MMA-a. It's Showtime", dovršio je Paul, referirajući se na Whiteovu izjavu prije njegovog meča protiv Askrena, kad je izjavio da je spreman uložiti ogroman novac na Askrenovu pobjedu. Na kraju je objasnio kako je to rekao u šali, budući da se nikad u životu nije ilegalno kladio niti namjerava.

Svačega ćemo se nagledati do 28. kolovoza, za kada je meč službeno najavljen. Prvo poglavlje već u petak 4. lipnja, kad će stati jedan preko puta drugog te prvi put od dogovaranje meča pokušati pogledati jedan drugom u dušu.

Linker
27. travanj 2024 05:31