K1 i Boks

Jake Paul o ‘Gamebredu‘: ‘Zar je itko slušajući Masvidalov intervju pomislio da je on pametan‘

Jorge Masvidal i Jake Paul
 Instagram (jake Paul)
Youtuber ne propušta iskoristiti medijsku pažnju ususret nadolazećoj borbi

Iako su Jake Paul i Jorge Masvidal ususret borbi između Askrena i Jakea bili u dobrim odnosima te su čak odradili i nekoliko zajedničkih treninga, ljubav je pukla ususret borbi između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja. Naime, Jorge Masvidal je zatražen za prognozu ishoda borbe te je izjavio kako će Woodley nokautirati Paula. Jake Paul tvrdi kako nije naročito iznenađen time s obzirom da Masvidal i Woodley imaju istog menadžera te su povremeno i trenirali zajedno.

''Nisam bio iznenađen Masvidalovom izjavom. On ima istog menadžera kao i Woodley, a i tip je na neki način glup. Budimo iskreni, Masvidal nije pametan. Zar je itko slušao neki Masvidalov intervju i pomislio 'Vau, ovaj tip je inteligentan, tip je pametan i elokventan'? On je ulični borac i gangster koji je završio nokautiran u svojoj zadnjoj borbi, dakle možda je izgubio još nekoliko moždanih ćelija.'', započeo je Paul pred okupljenim medijima te se zatim osvrnuo na potencijalnu borbu protiv ''Gamebreda'' ukoliko savlada Woodleyja.

''Volio bih se boriti protiv Masvidala. Mislim da su velike šanse da se to i dogodi.'', dodao je Jake.

Nakon Paulovih komentara, Masvidal je odlučio odgovoriti putem društvenih mreža, točnije objavom na svom Twitter profilu.

''Pretpostavljam da ovo znači kako ćeš mi se prestati javljati putem društvenih mreža da se družimo i treniramo zajedno. Ne brini se za mene, imaš pregršt problema koji dolaze u tvom smjeru.'', napisao je ''Gamebred''.

Čini se kako Jake Paul polako već radi na ugovaranju iduće borbe, no teško će doći do borbe s Masvidalom ako uzmemo u obzir da je Jorge i dalje pod ugovorom s UFC-om. Izuzev toga, Paula prvo čeka najteži meč u dosadašnjoj kratkoj karijeri te mu nije naročito pametno fokusirati se na druge borbe kada ga čeka meč protiv Tyrona Woodleya u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Linker
23. listopad 2021 17:18