K1 i Boks

(VIDEO) Jake Paul i Tyron Woodley odradili sučeljavanje, timovi se umalo potukli

Jake Paul i Tyron Woodley
 Screenshot (youtube, Maclife)
Jake Paul i Tyron Woodley danas su odradili konferenciju za medije ususret svom boksačkom meču

Sve smo bliže noći s nedjelje na ponedjeljak te boksačkom meču između bivšeg UFC-ovog prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja te Youtube zvijezde Jakea Paula. Čini se kako su tenzije opako porasle nakon današnje konferencije za medije na kojoj su sudjelovala oba borca i njihovi timovi.

Naime, tokom sučeljavanja dvaju boraca, jedan od članova Jakeovog tima uputio je nekoliko komentara te je dobacivao majci Tyrona Woodleyja. Deborah Woodley ubrzo je reagirala te se verbalno sukobila s članom Jakeovog tima, a zatim je situacija počela eskalirati. Došlo je do velike rasprave između gotovo svih članova oba tima, a naročito bijesan bio je Tyron Woodley.

''Nikada nisam vidio ovako nabrijanog Woodleyja'', napisao je Ariel Helwani priloživši video na svom Twitter profilu.

Osiguranje je ipak reagiralo na vrijeme i kompletan tim Jakea Paula ispraćen je iz dvorane u kojoj je održana konferencija za medije. Tyron Woodley pokušavao je doći do Jakea Paula i njegove ekipe, no osiguranje je i tu odradilo dobar posao.

Jake Paul se oglasio nedugo nakon spomenutog incidenta te se posuo pepelom rekavši: 'Svi smo bili u krivu, a sve ovo čini nas glupima.''

''T-Woodu'' su mnogi zamjerali kako je bio izrazito pasivan u zadnjih nekoliko UFC nastupa te je djelovao kao da je totalno izgubio žar i motivaciju za borbom. Čini se kako su Jake Paul i njegov tim poprilično isprovocirali bivšeg UFC-ovog prvaka i ostaje nada kako ćemo napokon vidjeti Woodleyja željnog borbe i pobjeđivanja.

Sve u svemu, situacija je malo podsjetila na UFC-ovu konferenciju za medije iz 2017. godine i sukob Kevina Leeja i Michaele Chiese. Tada je Lee spomenuo Chiesinu majku, a situacija je eskalirala te su se borci nakratko i fizički obračunali.

Kompletnu snimku Woodleyjeve i Paulove konferencije za medije kao i samo sučeljavanje možete pogledati OVDJE, a pri dnu teksta pogledajte isječak koji se tiče sukoba dvaju timova.

Linker
23. travanj 2024 12:28